Căutare MDM

Buletin

Prezentare și probleme cu Bora 1.9 TDI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 zile #17780 prin manual-mecanic
Bună dimineața, acesta este primul meu mesaj pe forum și sper că mă puteți ajuta.
Am un Bora 1.9 TDI din 1999 și luminile de plafon nu se aprind la ușile din față. Problema este că
nu am nicio idee unde sunt comutatoarele ușilor, deoarece a început cu comutatorul de la ușa pasagerului, iar o săptămână mai târziu comutatorul de la ușa șoferului a încetat să funcționeze.

Sper că mă puteți ajuta.

Mulțumesc și vă mulțumesc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 zile #17793 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Re: Prezentare și probleme minore cu Bora 1.9 TDI
Poate fi amplasat în partea de jos a ușii, lângă centura de siguranță, sau sub balamaua ușii, lângă capotă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 zile #17816 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Re: Prezentare și probleme minore cu Bora 1.9 TDI
Ei bine, se pare că nu. M-am uitat peste tot în jurul tocului ușii și în ușa în sine și nu l-am văzut, de aceea am întrebat. Ar putea fi atașat la încuietoare?
Mulțumesc oricum.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 zile #17818 prin manual-mecanic
Nu e foarte des întâlnit, dar se poate întâmpla. Am reparat o Bora, dar era cu motor pe benzină; poate că nu au aceleași componente. De aceea ți-am spus să verifici cu atenție. Nu am văzut una care să intre în încuietoare, ceea ce nu înseamnă că nu există. Uite, nu e complicat să demontezi panourile ușilor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17908 prin manual-mecanic
Da, problema este cu încuietoarea. Mașina aceea are contactul în ansamblul încuietorii. Dacă nu funcționează cu niciuna dintre chei, atunci probabil ambele sunt defecte. Cu cele mai bune urări.