Căutare MDM

Buletin

Prezentare și probleme cu Bora 1.9 TDI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #17780 prin manual-mecanic
Prezentare și probleme cu Bora 1.9 TDI Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața, acesta este primul meu mesaj pe forum și sper că mă puteți ajuta.
Am un BORA 1.9 TDI din 1999 și se pare că lumina de bord nu se aprinde când ușile din față
sunt deschise. Chestia e că nu știu unde sunt butoanele ușilor, deoarece a început cu butonul de la ușa pasagerului, iar o săptămână mai târziu butonul de la ușa șoferului nu mai funcționează.

Aștept cu nerăbdare ajutorul dumneavoastră.

Mulțumesc și vă mulțumesc cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #17793 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Prezentare și probleme cu Bora 1.9 TDI
Poate fi amplasat în partea de jos a ușii, lângă centura de siguranță, sau sub balamaua de lângă capotă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #17816 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Prezentare și probleme cu Bora 1.9 TDI
Ei bine, se pare că nu. M-am uitat peste tot pe tocul ușii, dar nu l-am văzut, motiv pentru care am întrebat. Ar putea fi atașat la încuietoare?
Mulțumesc oricum.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #17818 prin manual-mecanic
Nu e foarte normal dar ar putea fi. Am reparat o Bora dar era o mașină de țară, poate nu au aceleași componente, de aceea ți-am spus să verifici cu atenție. Nu am văzut una care să se potrivească în încuietoare, ceea ce nu înseamnă că nu există. Vezi tu, nu e complicat să scoți capacele de la acele uși.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #17908 prin manual-mecanic
Într-adevăr, problema este cu încuietoarea. Mașina aceea are contactul în blocul încuietorilor. Dacă nu funcționează cu niciuna dintre ele, atunci ambele sunt defecte. Cu stimă.