Căutare MDM

Buletin

Mai multe probleme cu Renault-ul meu Megane

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17554 prin manual-mecanic
Mai multe probleme cu Renault Megane-ul meu Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am două probleme pe care sper să le puteți rezolva:

Prima este că am o galerie de evacuare crăpată, iar întrebarea mea este dacă un fel de sudură ar putea să o rezolv astfel încât să nu fie nevoie să cumpăr una nouă, deoarece nu sunt interesat de asta, deoarece este o mașină veche de 13 ani.

Am unele cunoștințe despre sudarea cu electrozi, și cum galeria este o piesă turnată, aș putea suda fisurile mai întâi prin teşire și apoi făcând o îmbinare cu electrozi de bază.

A doua este că, deși martorul luminos al nivelului de combustibil funcționează, nu se aprinde. Presupun că problema este la indicatorul de combustibil, deși acul îmi arată perfect cantitatea de combustibil pe care o am, chiar dacă martorul luminos nu se aprinde când ajunge la minim. Cum pot să o repar? Ar trebui să cumpăr una nouă sau se poate repara aceasta?

Vă mulțumesc foarte mult pentru lectură, cu cele mai bune gânduri!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17604 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Diverse probleme cu Renault Megane-ul meu
Salut, prietene, desigur că poți suda evacuarea, doar șlefuiește-o puțin și se va arde! (Bineînțeles, ca să arate bine va trebui să o scoți din mașină). Cât despre martorul de combustibil, nu ai de ales decât să-ți iei unul nou, deoarece este activat de același ac, nu recomand să-l demontezi, deoarece ai putea strica tot ceasul care este deja calibrat. Unul de rezervă nu poate valora mult într-un cimitir de vechituri. Cu stimă, prietene.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17608 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Diverse probleme cu Renault Megane-ul meu
omc electro a scris:

Salut, prietene, desigur că poți suda evacuarea, doar șlefuiește-o puțin și se va arde! (Bineînțeles, ca să arate bine va trebui să o scoți din mașină). Cât despre martorul de combustibil, nu ai de ales decât să-ți iei unul nou, deoarece este activat de același ac, nu recomand să-l demontezi, deoarece ai putea strica tot ceasul care este deja calibrat. Unul de rezervă nu poate valora mult într-un cimitir de vechituri. Cu stimă, prietene.

Bună ziua și vă mulțumesc pentru răspuns.

Cât despre evacuare, va trebui neapărat să o scot din mașină. Mă uit în manualul de service și nu pare prea greu de scos. Sunt doar șuruburile care o țin de blocul motor și cele care o leagă de convertorul catalitic.

Cum spui și tu, va trebui să o șlefuiesc și să fac o mică teșitură ca să obțin o margine bună. Va trebui să cumpăr electrozi pentru turnare și aș vrea să înșurubez piesa pe o bucată de metal ca să evit posibilele deformări cauzate de căldură și de o potrivire necorespunzătoare.

Evident că va trebui să cumpăr o garnitură nouă.

Menționez acest lucru în cazul în care puteți adăuga altceva sau ceva ce nu considerați necesar sau care ar putea fi îmbunătățit.

Mulțumesc tuturor!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #17610 prin manual-mecanic
Prietene, nu este necesar să ancorați nimic de ea, deoarece, fiind o evacuare, poate rezista la temperaturi extrem de ridicate. Uitați de asta, nu se va deforma. Dacă puteți face asta cu electrozi din fontă, perfect, dar vă pot spune că și cu cei normali, funcționează perfect. Folosiți doar un amperaj bun pe aparatul de sudură. Sudăm câteva în atelier. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #17614 prin manual-mecanic
Salut din nou!

Deci nu mă îngrijorează deformațiile. Perfect.

În ceea ce privește electrozii, dacă nu pot obține electrozi specifici pentru turnătorie, ați recomanda electrozi cu acoperire „bazică” de 3,25 mm, de exemplu? Aceștia, dacă nu mă înșel, sunt desemnați „7018”.

Sper că nu sună a neînțelegeri, deoarece acestea sunt denumiri folosite în Europa, deși creatorii acestei denumiri sunt Yankees, dacă nu mă înșel. Sper să folosiți aceiași, altfel, ce harababură! Hehe