Căutare MDM

Buletin

pistol de atelier de caroserie

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 9 luni #1754 prin manual-mecanic
chapista pistol Publicat de manual-mecanica
Salut, ce mai faci? Mă gândeam să cumpăr un pistol de tablă ca să exersez și să fac primii pași, doar de distracție, dar habar n-am ce pistol să cumpăr. Cred că unul cu un singur strat, alimentat prin gravitație, ar fi cel mai potrivit, dar ce grosime? 0,80, 1,20, 1,40 etc.? Ce marcă? E în regulă dacă cumpăr unul simplu? Le-am văzut și la doar 70 de euro. Sagola Primo pare că ar putea fi bună pentru mine. Ce părere ai? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 9 luni #1762 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: pistol pentru caroserie
Sagola e bună dar scumpă, eu am un JA-FE sau GA-HE (e aceeași marcă), gravity, vârf de 1.20 și nu e rea, momentan pentru vopsirea unor lucruri, a unor oglinzi și așa mai departe merge destul de bine, am aerul la 2.5 bari cu vopsea pe bază de solvent și 3 cu vopsea pe bază de apă.

Exersează vopsirea lucrurilor care nu au nevoie de un finisaj perfect, compresoare, utilaje... și apoi poți căuta lucruri mai fine, console de bord, oglinzi, bare de protecție...

Și ai grijă la praful de pe stradă sau de oriunde vopsești pentru că se lipește de piese când vopseaua e proaspătă și e o bătaie de cap.

Salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.