Căutare MDM

Buletin

Probleme cu închiderea centralizată a Mercedes 190

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #17525 prin manual-mecanic
Doar eu :( Ușile din față și portbagajul se deschid; fiecare necesită o cheie separată. Ușile din spate și clapeta de combustibil nu se deschid.

Asta înseamnă că închiderea centralizată NU funcționează.
Aș vrea să știu cum funcționează și ce pot face, deoarece am impresia că nu ar trebui să fie deloc dificil.
Am îndoieli dacă sistemul este pneumatic sau electric.

Mulţumesc anticipat

E-mail: [imagine/]

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #17528 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu închiderea centralizată la Mercedes 190
SALUT PRIETENE. EI BINE, O SUGESTIE. UITE, ȘI MI S-A ÎNTÂMPLAT CAZUL ĂLA CÂND MI-AU ADUS UN VEHICUL MITSUBISHI ȘI, PĂI MAI BINE, LA ÎNCHIDEREA CENTRALIZATĂ EXISTĂ NIȘTE ZĂVORELE SAU SOLENOIZE, CARE UNEORI, DIN LIPSA DE ÎNTREȚINERE, AU TINDEREA DE A SE BLOCCA, CEEA CE AI PUTEA FACE ESTE SĂ DEMONTEZI UȘILE ȘI SĂ LE TURNI CU UN LUBRIFICANT PENETRANT, ASTFEL ÎNCÂT SĂ LE ÎNMUIEZE PUȚIN ȘI SĂ FUNCȚIONEZE CUM AR TREBUI. SPER CĂ COMENTARIUL MEU ESTE DE FOLOSINȚĂ. SALUTĂRI..

PS. SISTEMUL ESTE ELECTRIC. PENTRU CĂ ESTE ÎNCHIDERE CENTRALIZATĂ..:)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #17553 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu închiderea centralizată la Mercedes 190
Închiderea se face printr-un sistem combinat de presiune și depresie. Dacă pompa de sub bancheta din spate funcționează, ar trebui să căutați o scurgere la unul dintre actuatoarele ușilor, la capacul portbagajului și la capacul rezervorului de combustibil.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #32347 prin manual-mecanic
Vă mulțumesc foarte mult pentru răspuns, dar nu a fost cazul. A fost mai degrabă un defect al pompei pneumatice mici situate sub bancheta din spate. Vă mulțumesc foarte mult, oricum. Cu sinceritate
, Eduardo.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #32348 prin manual-mecanic
Răspunsul tău a fost perfect. S-a dovedit că micul motor care injectează aer în actuatoarele ușilor era blocat din cauza pătrunderii apei. După cum ai menționat, acest motor este situat sub bancheta din spate, pe partea dreaptă.

Așadar, îți mulțumesc foarte mult pentru tot. Îți datorez o rețetă. Te rog să iei notă. Cu cele mai bune urări.