Căutare MDM

Buletin

În fine, e garnitura de chiulasă sau nu, ajutor!!!!!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #17612 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Pe scurt, e garnitura de chiulasă sau nu, ajutor!!!!!!!
Prietene, ai avut dreptate, garnitura era spartă! Dar ceea ce încă nu înțeleg și nu am auzit sau văzut niciodată este cum s-ar fi putut deteriora garnitura fără ca vehiculul să se fi încălzit vreodată.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #17613 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Pe scurt, e garnitura de chiulasă sau nu, ajutor!!!!!!!
Garniturile se degradează în timp; nu sunt întotdeauna deteriorate de supraîncălzire. Durata medie de viață a unei garnituri de capac este de 5 ani datorită standardelor ecologice pentru materiale.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #17645 prin manual-mecanic
SALUT, BĂIEȚI! Mă bucur foarte mult să știu că ați reușit să vă rezolvați problema. Explicația nu putea fi mai departe de adevăr decât o garnitură de capac de calitate slabă. Rețineți că este inevitabil să existe mai multe prețuri pentru aceeași garnitură. Vă recomand să evitați să cumpărați ceva fabricat în China. Îmbrățișări.