Căutare MDM

Buletin

Probleme cu frâna spate

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17448 prin manual-mecanic
Probleme cu frâna spate Publicat de manual-mecanica
Am probleme cu frânele spate la un Renault 9 TXE din 1992.
Roata spate dreapta s-a blocat și a început să scoată fum. Am blocat circuitele care duc înapoi de la servo pentru a continua mișcarea, deoarece m-a lăsat blocat pe drum. Mi-au spus că ar putea fi supapa limitatoare de frână. Ar putea fi asta? Orice ajutor ar fi apreciat. Trebuie să știu dacă trebuie să înlocuiesc plăcuțele de frână. Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17456 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu frâna spate
Salut, nu știu dacă mașina despre care vorbești are tamburi spate, ceea ce este cel mai probabil cazul. Deci ar putea fi MOBMIM, saboții de frână în sine, care s-au blocat de întinzător sau de regulatorul de frână. Scoateți tamburul și verificați starea saboților și a motoarelor. Dacă este corect, probabil că regulatorul, care este pe bara de torsiune, este cel deteriorat.
În orice caz, verificați cablurile frânei de mână pentru a vedea dacă sunt blocate.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17467 prin manual-mecanic
Salut Rubén, mulțumesc pentru răspuns. Uite, ambele cabluri de frână de mână sunt în regulă. O să verific mâine ce mi-ai spus și te anunț. Mulțumesc foarte mult. Cu cele mai bune
gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17472 prin manual-mecanic
Bună ziua.

Verificați conductele și furtunurile de frână spate. Când o conductă se înfundă sau un furtun se deformează, se produc blocări ale roților. Compensatorul frânei spate ar putea fi mai probabil dacă ambele roți se blochează. Verificați mai întâi reglajul frânei spate. Cu stimă.