Căutare MDM

Buletin

Am de gând să cumpăr un Passat 1.8 turbo din 2005, merită?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17438 prin manual-mecanic
Salut, sunt mexican și trebuie să-mi cumpăr o mașină. Sunt îndrăgostit de un Passat 1.8 turbo din 2005, dar am dilema între un Audi A4, tot 1.8 turbo, sau un Passat V6 ar fi mai potrivit pentru mine? Passat-urile au mai puțin de 60.000 km, iar Audi-ul 84.000 km.
Mulțumesc pentru prima întrebare.

Am avut deja experiență cu un Jetta 1.8 turbo Wolfsburg din 2004, și a avut probleme la 80.000 km cu cutia Tiptronic. Indiferent de cutia de viteze, ar trebui să duc mașina la o reprezentanță autorizată VW pentru inspecție. Ce alte detalii mai sunt?

Aș aprecia dacă m-ați putea susține cu „indecizia” mea...hehehe.

Salut tuturor de pe forum, este minunat pentru viitorii cumpărători!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17483 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Voi cumpăra un Passat 1.8 turbo din 2005, merită?
Uite, de fapt Volkswagen și Audi folosesc același tip de motor, dacă nu vrei să riști cutia de viteze caută una cu cutie manuală, acum mai mult decât kilometrajul ar trebui să te uiți la starea motorului, deoarece modelele pe care le dorești sunt turbo, ar trebui să verifici dacă funcționează corect și să te asiguri că nu există scurgeri de ulei nicăieri, acesta este un semn de deteriorare a motorului și a turbo-ului, uzura multă este foarte scumpă, dar ambele sunt mașini, prefer Passat-ul din motive estetice.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.