Căutare MDM

Buletin

Aerisirea pompei hidraulice a unui Chevy Monza

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17437 prin manual-mecanic
Bună ziua, am un Chevy Monza cu servodirecție. Nu am schimbat lichidul de când l-am cumpărat. L-am completat doar de două sau trei ori în 10 ani.
Vreau să-l schimb, dar nu știu dacă trebuie să aerisesc pompa și, dacă da, cum fac?
Vă mulțumesc foarte mult și aștept cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17474 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Aerisirea pompei hidraulice a unui Chevy Monza
Mai bine las-o așa... dacă nu ești mecanic, și chiar dacă ai fi, te sfătuiesc să nu încerci să schimbi ATF-ul (lichid de transmisie automată) dacă nu ai grijă să nu contaminezi circuitul hidraulic... vei avea probleme serioase...

Procedura este următoarea,,,

verifică dacă există scurgeri...
Localizați purjatorul (purgătoarele) de pe caseta de direcție și urmăriți videoclipul.

Gata... Salutări...

PS: Mai bine las-o așa chiar dacă e vorba doar de 10 ani.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17522 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Aerisirea pompei hidraulice a unui Chevy Monza
Mulțumesc mult, Fran. O să-ți urmez sfatul. Mulțumesc mult. Voi fi atent la nivel.