Căutare MDM

Buletin

Probleme cu turbocompresoarea Seat Leon

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17427 prin manual-mecanic
Probleme cu turbo la Seat Leon Publicat de manual-mecanica
Tocmai am înlocuit turbo-ul la Seat-ul meu Leon, dar acum câteva zile am observat că pierdea ulei prin evacuare. Apoi am deschis rezervorul de lichid de răcire și am observat că avea și ulei. Mulți îmi spun că e chiulasa, dar eu am îndoieli, deoarece coincidența schimbării turbo-ului mi-a dat această problemă. Mașina nu s-a supraîncălzit. Care ar putea fi problema?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17434 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu turbo-ul Seat Leon
Prietene, ar trebui să faci un test de compresie ca să vezi dacă e vreo problemă la chiulasă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17482 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu turbo-ul Seat Leon
Testul de compresie nu este foarte eficient atunci când uleiul trece în camere, deoarece sigilează scurgerea, dar este un simptom fără echivoc al unei chiulase defecte, cu excepția cazului în care aveți un schimbător de căldură sau ați conectat incorect turbo-ul și ați inversat furtunurile: uleiul în apă și apa în ulei.