Căutare MDM

Buletin

Două întrebări: Golf MKIV, intercooler și roată

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17390 prin manual-mecanic
Bună ziua, intercoolerul meu s-a stricat din nou, curge ulei. L-am dus deja la service dar din nou, mă gândesc să-l schimb eu și întrebarea mea este... este nevoie de multă manopera pentru a înlocui această piesă?
Cealaltă întrebare pe care o am este că roata dreapta față se mișcă, întâmplător au schimbat-o din cauza unei pană și când roata nu mai atinge pământul o mișcă de la stânga la dreapta ca și cum ar fi ceva slăbit sau desprins.
Îmi place foarte mult mecanica dar nu am prea multe idei, de aceea voi merge la un service de închirieri care oferă și consultanță, nu am de gând să-l stric, vă mulțumesc foarte mult și salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17392 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Două întrebări, Golf MKIV, intercooler și roată
În primul rând, nu ar trebui să fie ulei în intercooler, dacă există, problema este turbo, iar dacă nu știi, este destul de delicat și ai putea deteriora motorul. În al doilea rând, dacă nu sunt șuruburile roților, nu conduce mașina, ar putea cădea la pământ, dacă este trapezoidală, ai putea avea un accident. Mai bine mergi la un mecanic de încredere.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17394 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Două întrebări, Golf MKIV, intercooler și roată
Salut, am ulei în intercooler, mi s-a întâmplat acum nu mai mult de 5 luni și în atelier mi-au spus că se poate repara, nu e nevoie să-l schimb, de aceea m-am gândit că pot să o fac fără prea multe complicații, acum dacă uleiul din intercooler e defect de turbo, atunci nu știu ce mi-a reparat!!!
și referitor la roată, wow, nu mai ies dintr-una și intru în alta, mâine la atelier!!!
Mulțumesc waminas pentru ajutor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17395 prin manual-mecanic
Îmi imaginez că o să-ți repar turbo-ul pentru că intercooler-ul e doar un radiator care răcește aerul. Dacă are ulei, e de la ungerea turbo-ului, deoarece garniturile se slăbesc și primesc ulei. Dar repararea lor e foarte dificilă. E mai bine să cauți unul la o fier vechi sau să cumperi unul nou, dar sunt scumpe. E mai bine să cauți pe cineva în care ai încredere.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17445 prin manual-mecanic
Salut din nou, ieri am fost la service și mecanicul mi-a spus că jocul roților este din cauza direcției. Direcția are joc, ambele roți se mișcă, iar în ceea ce privește intercoolerul, nu pare să aibă scurgeri. Se pare că scurgerile pe care le-am văzut erau de la precedentul. Mulțumesc tuturor.