Căutare MDM

Buletin

Problemă de accelerare la Daihatsu Applause

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #17352 prin manual-mecanic
Problemă cu accelerația la Daihatsu Applause Publicată de manual-mecanica
Bună ziua, am un Daihatsu Applause din 1998, care are o accelerație blocată între 1500 și 2000 rpm. Odată ce apăs pedala de accelerație, aceasta coboară, dar apoi urcă din nou.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #17369 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă de accelerare Daihatsu Applause
Verificați dacă nu aveți admisii de aer false, aceasta este principala problemă atunci când vehiculele sunt accelerate. Dacă nu, verificați dacă supapa IAC și corpul clapetei de accelerație funcționează corect și curățați-le.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #17370 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă de accelerare Daihatsu Applause
Am uitat să verific dacă nu există senzori deconectați, mai ales cel de temperatură.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18168 prin manual-mecanic
Ai spălat vreodată motorul? Mi s-a întâmplat ceva similar, foarte neobișnuit, cu accelerația. Era vorba de mecanismul de accelerație, căruia îi lipsea lubrifierea din cauza apei sub presiune. Am folosit niște vaselină sau vaselină solidă și a fost o rezolvare sigură. Nu am mai avut niciodată problema asta.
Cu stimă