Căutare MDM

Buletin

Citroenul meu ZX cu cutie de viteze automată nu merge înainte.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16309 prin manual-mecanic
Citroenul meu merge doar cu spatele, vitezele de mers înainte nu schimbă. :prostie:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16311 prin manual-mecanic
Vicko, din ce spui va trebui să verifici dacă are electrovalve și dacă sunt defecte, sau va trebui să deschizi transmisia ca să schimbi un pachet ars. :woohoo:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16316 prin manual-mecanic
Ar putea fi mai multe lucruri, discuri arse, corpul supapei, ulei prost, va trebui să îl scoți să verifici, cel mai probabil sunt discurile sau corpul supapei.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16324 prin manual-mecanic
Dacă uleiul ar fi rău, nu s-ar întoarce în starea inițială, nu? :woohoo:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16329 prin manual-mecanic
Nu neapărat, prietene, comanda electrovalvei de mers înapoi, din moment ce e ultima din linie, ridică presiunea mai ușor. Ai văzut când transmisiile automate sună de parcă ar exploda? Ceva de genul contraexploziilor se datorează unei pierderi de presiune, iar asta o face doar să meargă înainte, nu înapoi. Din câte am văzut, nu sunt foarte expert în transmisii automate, motiv pentru care nu-mi place să le repar, hahaha.