Căutare MDM

Buletin

AJUTOR INTERMITENT CORDOBA 94

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 11 luni #1602 prin manual-mecanic
AJUTOR INTERMITENT CORDOBA 94 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, am o mică problemă. Sper că o puteți rezolva pentru mine.

Problema este că semnalizatoarele de la Cordoba nu funcționează; nu scot niciun sunet, nici măcar luminile de avarie. Am verificat toate becurile și siguranța corespunzătoare. Mi-au spus că ar putea fi micul dispozitiv care provoacă clipirea, dar nu știu unde este. Dacă cineva îmi poate spune unde este sau îmi poate trimite o diagramă sau ceva de genul, aș aprecia foarte mult.:D

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 11 luni #1604 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: AJUTOR CU INTERMITENȚA ÎN CORDOBA 94
Salut prietene, într-adevăr, problema pe care o menționezi are doar doi posibili vinovați.

1. Comutatorul de avarie, care, deși nu pare, dacă se arde, te lasă și fără semnalizatoare normale.

2. Releul de semnalizare.

Nu trebuie să-ți spun unde este butonul de avarie pentru că este roșu și are un mic triunghi (glumesc).

Dar releul de semnalizare este cel ascuns; de obicei este lângă siguranțele de sub volan. Este un releu cu doar trei terminale: unul în centru pe orizontală și două pe verticală. Conectorul este pătrat și ceva mai lung decât restul releelor. Și cred că are un fel de număr pe el.

Nu am o poză sau o fotografie ca să-ți dau locația exactă. Ce poți face este să mergi la un cimitir de vechituri și să „jefuiești” butonul de avarie dintr-un Córdoba, Ibiza sau Toledo (și astfel vei observa cum să-l demontezi fără să strici nimic), siguranțele (întotdeauna foarte utile) și toate releele pe care le vezi în mașină (care sigur îți vor fi de folos la ceva).

Cât timp ești la treabă, ia câteva becuri de rezervă și, cu puțin noroc, vei putea ieși pe ușă făcând o „simpa”.

Când ajungi acasă, înlocuiește releul în cauză și... vei vedea cum revine la viață.

O soluție mult mai puțin jalnică este să mergi la un magazin de piese de schimb și să ceri releul de semnalizare sau comutatorul de avarie, dar trebuie să fii sigur ce s-a stricat pentru că este mai scump, desigur. (Deși trebuie să recunosc că este cea mai bună opțiune atunci când știi ce s-a stricat.) Cu

cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.