Căutare MDM

Buletin

PROBLEME CU ILUMINAREA LA HERO HONDA CBZ 160

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #15971 prin manual-mecanic
PROBLEME DE ILUMINARE LA HERO HONDA CBZ 160 Publicat de manual-mecanica
PROBLEME CU ILUMINAREA LA HONDA CBZ 160 HERO. AM NEVOIE DE AJUTOR CU ACEASTĂ PROBLEMĂ ȘI CUM S-O REZOLV.
MULȚUMESC.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #16010 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: PROBLEME CU ILUMINAREA HERO HONDA CBZ 160
Dacă ne oferi detalii despre problemă, te putem ajuta. Dacă nu ne oferi detalii, este foarte dificil.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #20603 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: PROBLEME CU ILUMINAREA HERO HONDA CBZ 160
PROBLEME CU ILUMINAREA LA HERO HONDA CBZ 160, AM NEVOIE DE AJUTOR CU ACEASTĂ PROBLEMĂ ȘI CUM O REZOLV.
La conectorul farului față ajung doar 10,84 volți, becul este de 12v / 35w care abia se aprinde, intensitatea lui nu este ca cea a altor motociclete, mi-au spus că este regulatorul și l-au schimbat dar nu s-a îmbunătățit deloc, rămâne cu aceeași tensiune și intensitate, deoarece îmi spun că acest tip de motocicletă ia tensiunea de la bobine și nu direct de la baterie, este vreun adevăr în asta sau cum știu dacă bobinele generează suficient amperaj pentru a încărca acest bec, ce ar trebui să fac pentru a rezolva această problemă, aștept comentariile voastre.
MULȚUMESC.