Căutare MDM

Buletin

Toyota 4,5 litri și 24 de supape (1FZ-FE)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni - Acum 14 ani și 10 luni #15924 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Toyota 4,5 litri și 24 de supape (1FZ-FE)
Acest forum este grozav. Acum am nevoie de ajutor. Trebuie să schimb garniturile tijei supapei. Trebuie să cobor camera pentru a face asta? Sau există o metodă sau un instrument care îmi permite să le schimb fără a coborî camera? Motorul meu este un FZ1-FE.
Vă mulțumesc foarte mult și aștept cu nerăbdare comentariile voastre valoroase.
Ultima editare: acum 14 ani și 10 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #15925 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Toyota 4,5 litri și 24 de supape (1FZ-FE)
Dacă există o unealtă specială pentru această treabă...și o poți face fără să scoți chiulasele...când te duci să scoți arcurile supapelor ca să nu cadă, suflă aer prin orificiul bujiei și va fi mai ușor...mult succes

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #15931 prin manual-mecanic
Dl. Campeon 12 a scris:

Dacă există o unealtă specială pentru această treabă...și o poți face fără să scoți chiulasele...când te duci să scoți arcurile supapelor ca să nu cadă, suflă aer prin orificiul bujiei și va fi mai ușor...mult succes

Bună ziua, domnule Champion, înțeleg ce îmi spuneți despre aer, pistonul la punctul culminant superior, ok, am un extractor Forza, unul dintre cele vândute în mod obișnuit pentru a extrage arcul fără a coborî camera. Ceea ce mă nedumerește este faptul că arcurile supapelor sunt închise într-o cavitate din interiorul camerei. În jurul lor, sunt protejate de pereții camerei, iar distanța dintre cameră și arc este de aproximativ 3 mm. Având în vedere acest fapt, care ar fi procedura de rutină?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16002 prin manual-mecanic
Uite, eu cred că cel mai bine e să scoți chiulasa, altfel treaba s-ar putea complica foarte mult.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41460 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica subiectul Toyota de 4,5 litri, 24 de supape (1FZ-FE)
SALUT PRIETENE, SALUTĂRI... SCHIMBĂ SISTEMUL DE FRECARE AL SUPAPELOR... MOTOARELE ACESTE SUNT DURE... SALUTĂRI