Căutare MDM

Buletin

Toyota 4,5 litri și 24 de supape (1FZ-FE)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #15462 prin manual-mecanic
Toyota 4,5 litri cu 24 de supape (1FZ-FE) Publicat de manual-mecanica
Bună ziua membrilor forumului. Am o dilemă și aș aprecia orice ajutor. Am un Toyota Land Cruiser din 2002 cu motor 1FZ-FE. În ceea ce privește cea mai bună cale de urmat, camionul scoate fum când funcționează, dar numai când este oprit la un semafor. La accelerarea de pe loc, iese fum de ulei pe evacuare după ce mergi puțin, dar fumul se oprește. Camionul are 195.000 km. Întrebarea mea este, ar fi mai bine să înlocuiesc garniturile tijei supapelor sau să reconstruiesc motorul? Am cumpărat deja garniturile originale, ceea ce a fost o investiție bună, dar mă tem că voi irosi banii.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #15464 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Toyota 4,5 litri și 24 de supape (1FZ-FE)
Salut; În primul rând, curge ulei, iar cel mai important lucru este să schimbi garniturile supapelor și uleiul. De acolo, decizi dacă repari motorul. :supărat:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #15884 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Toyota 4,5 litri și 24 de supape (1FZ-FE)
Salut, mai întâi ar fi bine să verifici dacă folosești uleiul specificat de producător sau echivalentul recomandat, deoarece uleiurile nepotrivite produc aceste defecțiuni.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #15911 prin manual-mecanic
Uite, în general, în majoritatea cazurilor, fumul ăla la motoarele Toyota provine doar de la garniturile tijei supapelor, așa că cred că ar trebui pur și simplu să le înlocuiești. Acum, dacă vrei să faci un reglaj, depinde de tine, dar cred că din ce spui tu e vorba doar de schimbarea garniturilor tijei supapelor. Ei bine, oricum, va trebui să scoți chiulasa, așa că în acest moment poți verifica dacă segmenții pistonului au scurgeri de ulei în sus. Mișcă-i puțin cu mâinile și verifică jocul. Mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #15921 prin manual-mecanic
Sunt de acord cu colegul meu, Kike.