Căutare MDM

Buletin

Încălzirea motorului

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15150 prin manual-mecanic
Încălzirea motorului Publicat de manual-mecanica
Salutări...

Acum aproximativ o lună și jumătate am sunat la mașină pentru că pierdea compresie la 2 pistoane, dar a început să se supraîncălzească și a fost nevoie să schimb pompa de apă, dar tot se încălzește. Am spălat deja radiatorul și am schimbat antigelul, dar începe să se supraîncălzească și uneori se întoarce puțin antigel prin rezervorul de recuperare. Care ar putea fi cauza? Ventilatorul radiatorului funcționează bine pentru că se activează la jumătatea indicatorului. Mașina mea este un Tsuru din '92.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15155 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Încălzirea motorului
Salut prietene, ai verificat termostatul dacă funcționează corect? Cu cele mai bune urări. :cheer:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15165 prin manual-mecanic
Nu înțeleg de ce spui că se încălzește dacă electrozii se rup în jumătate?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15191 prin manual-mecanic
Ce se întâmplă e că garnitura chiulasei sau vreun manșon al pistonului are scurgeri de compresie, iar rezervorul auxiliar de apă face bule. Uită-te la asta. B)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15194 prin manual-mecanic
Sunt de acord cu prietenul meu Caicedo și, dacă a pierdut compresia la doi cilindri, presupun că este din cauza unei probleme cu garnitura chiulasei, probabil cauzată de supraîncălzire. Presupun atunci că poate doar garnitura a fost schimbată și că chiulasa nu a fost inspectată temeinic. Cel mai probabil va trebui să demontezi chiulasa și să o refaci.