Căutare MDM

Buletin

Reglarea injectoarelor Cavallier

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #15004 prin manual-mecanic
Reglarea injectoarelor Cavallier Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața. Având în vedere că acest forum este excelent, voi explica problema mea. Am un Cavalier din 2002, dar aud că urcă prea tare. Cum pot regla fin accelerația acestui motor?
Mulțumesc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #15026 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Reglarea injectoarelor Cavallier
Bună ziua.
Ce înțelegeți prin accelerație? Câte turații arată instrumentul dumneavoastră? Și în ce condiții de funcționare are loc? Accelerația este întotdeauna controlată de computer la ralanti și sub sarcină.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #15047 prin manual-mecanic
Știu că poți face o mică ajustare la Cavalier folosind opritorul fluture unde este cablul, dar această soluție nu rezolvă problema. Verifică dacă nu intră aer din altă parte.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18428 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult pentru sfat, motorul este destul de uniform, ceea ce se întâmplă este că am montat segmenți, rulmenți de bielă și am dus la service chiulasa. La început turațiile motorului erau puternice, însă instrumentul arată că turația motorului este de 1000 rpm, ceea ce presupun că este normal.