Căutare MDM

Buletin

PROBLEMĂ LA INJECȚIE

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 săptămâni #14998 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: PROBLEMA INJECȚIEI
MULȚUMESC PENTRU RĂSPUNS, POMPA ESTE ROTATIVĂ, DAR NU ȘTIU CARE SAU UNDE ESTE DEBITMETRUL.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 săptămâni #15022 prin manual-mecanic
La un atelier de pompe, mi-au spus că s-ar putea să fi pierdut calibrarea pompei când am descoperit-o sau că s-ar putea să fie defectă cutia de viteze, dar nu știu cum să verific care dintre cele două cauzează pierderea de putere și consumul excesiv de combustibil. Motorul nu are probleme de compresie.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 săptămâni #15023 prin manual-mecanic
Bună ziua.
Ceea ce vă pot spune este că pompa dvs. este rotativă, iar vehiculul dvs. are și un turbocompresor. Repararea pompei este o lucrare foarte delicată și de înaltă precizie. Dacă ați făcut treaba singur și ați demontat pompa, cel mai probabil este sincronizată incorect sau nu este aliniată, care sunt lucruri diferite. Celălalt lucru important este că trebuie să amorsați corect pompa de combustibil. De asemenea, după cum am aflat, partea superioară a acestor pompe are limite minime și maxime și un potențiometru în poziția „0” care funcționează împreună cu supapa EGR. Există, de asemenea, un reglaj foarte important în interiorul capacului pe care l-ați îndepărtat, care este o procedură de asamblare și este puțin probabil ca un test pe banc să îl detecteze. Pentru a-l detecta, va trebui să efectuați teste suplimentare dincolo de ceea ce dictează protocolul de testare, deoarece condițiile sunt diferite.
Sperăm că nu va fi complicat, dar faptul că trebuie să îl demontați și să îl puneți pe banc este obligatoriu.
Mult succes...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 săptămâni #15028 prin manual-mecanic
Debitmetrul de aer, sau contorul masei de aer, se găsește chiar în spatele filtrului de aer al mașinii. De obicei, este atașat la furtunul de aer cu două cleme sau are șuruburi pe carcasa filtrului de aer și o clemă care îl fixează la furtunul de admisie a aerului.

Este o piesă cilindrică, goală la interior, cu un conector cu 5 fire în centru. Scopul său este de a măsura cantitatea de aer pe care o inspiră motorul la un moment dat și, pe baza acestor date și a multor altora, ECU-ul gestionează motorul.

Cu cele mai bune gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 săptămâni #15032 prin manual-mecanic
MULȚUMESC PENTRU RĂSPUNS, MĂ LASĂ MAI LINIȘTIT. SĂ CLARIFIC CĂ A FOST REPARATĂ ÎNTR-UN ATELIER DESPRE CARE AM AFLAT CĂ NU ARE BANCA DE PROBARE PENTRU POMPE ȘI NU A FOST DECUPLATĂ DE LA MOTOR. DE ASEMENEA, CINEVA DIN IQUIQUE MI-A SPUS CĂ POMPA DE INJECȚIE ȘI CALIBRAREA EI AU FOARTE MULT DE-A-LEGATURĂ CU CUTIA DE VITEZE, PENTRU CĂ EA DĂ SEMNALUL PENTRU A SCHIMBA VITEZELE, DEOARECE GĂSESC SCHIMBĂRI LENTE. NU LE DĂ BRUSC DAR CÂND O BAG ÎN DRIVE ȘI ACCELEREZ, ÎI GREU SĂ LE IAU, DAR CONECTEZ BUTONUL OVERDRIVE ȘI MERGE NORMAL PÂNĂ LA 80 KM. După aceea, am pus-o în transmisie și totul este în regulă, dar nu pot face mai mult de 100 de km. Pe teren plat, pentru că în urcare se pierde. V-aș recunoaște dacă mi-ați putea clarifica orice altceva trebuie să fac, pentru că între calibrarea pompei și comandarea uneia de la Iquique, pentru mine este la fel. Din moment ce îmi spuneți că pierde un reglaj important la demontare, evaluez schimbarea pompei.