Căutare MDM

Buletin

PROBLEMĂ LA INJECȚIE

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 săptămâni #15034 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: PROBLEMA INJECȚIEI
Bună ziua.
Calibrarea pompei nu ar trebui să fie la fel de scumpă ca achiziționarea unei pompe recondiționate sau noi. Dacă este recondiționată, ar trebui să o verificați totuși pe un banc de testare.
Sunt din Concepción, iar calibrarea este în jur de 120 de mii. Nu ar trebui să aveți probleme cu piesele de schimb, deoarece nu s-a mai defectat niciodată.
Se recomandă repararea acesteia.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 săptămâni #15048 prin manual-mecanic
Este mai bine să-ți calibrezi pompa, deoarece una second-hand sau nouă trebuie să o duci la un banc de testare pentru a fi calibrată și a funcționa bine, calibrezi cea pe care o ai și gata.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 săptămâni #15083 prin manual-mecanic
VĂ MULȚUMESC FOARTE MULT PENTRU RĂSPUNSURI, AM VERIFICAT ULEIUL DIN CUTIA DE VITEZE PE CARE L-AM SCHIMBAT DUPĂ PROBLEMA PE CARE AM AVUT-O CU PIERDEREA PUTERII ȘI A IEȘIT DIN NEGRU ÎN MAI PUȚIN DE O LUNĂ, CRED CĂ AR PUTEA FI O DEFECTIUNE A CUTIEI DE VITEZE.