Căutare MDM

Buletin

SERVICIU AMATORIAL PENTRU UN AXOD

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #14738 prin manual-mecanic
SERVICIU AMATORIAL PENTRU UN AXOD Publicat de manual-mecanica
SALUT TUTUROR CELOR CARE ÎNTR-UN FEL CONTRIBUIE CU IDEI ȘI SFATURI COLEGILOR LOR DE PE FORUM, VREAU SĂ CONTRIBUIE CU URMĂTOAREA: AM UN WINDSTAR98 CARE AM O PROBLEMĂ CU TRANSMISIA. TOTUL A ÎNCEPUT CÂND SCHIMBAM ULEIUL ȘI AU IEȘIT NIȘTE PIESE METALICE DIN CARTEA TRANSMISIEI, LA CARE NU OBSERVASEM NICIUN SIMPTOM. ÎN FINAL, AM CONTINUAT SĂ-L UTILIZEZ PÂNĂ CÂND A ÎNCEPUT SĂ FACĂ ZGOMOT LA CUPLAREA DIRECTĂ. EHI, AM PRINCIPAT CURAJ ȘI LITERATURĂ. AM LUAT MANUALUL WINDSTAR ÎN FORMĂ PDF. AM STUDIAT PUȚIN TRANSMISIA ȘI SUB EA AM GĂSIT DOUĂ PIESE DURE DETERIORATE ÎN ACESTĂ CUTIE, ANSAMBLUL SUPORT PLANETAR ȘI RULMENTUL DE AFACERE. NUMĂRUL 16 ȘI EVITANȚI LE-AM CUMPĂRAT ÎMPREUNĂ CU KITUL DE GARNITURI YO;RING. AM CURĂȚAT TOATE PIESELE CU REVAVA PE CARE LE AVEAM ȘI ÎN FINAL AM DEMONTAT POMPA DE ULEI ȘI AVEA O SUPAPE DETERIORATĂ ȘI SETUL DE INELE METALICE, AȘA CĂ LE-AM ÎNLOCUIT ȘI AM CURĂȚAT TEXTIL CUTIA DE SUPAPE CU PIESE METALICE. PE SCURT, TOTUL APARENT A FOST BINE, MONTAJUL A ÎNCEPUT FOARTE BINE ȘI SINGURUL LUCRU DE CARE AM AVEAT ÎNDOIALĂ AU FOST CELE 3 ARCURI ALE 1, 2 ȘI 3, 4 ȘI ND. EVITANȚI 18 ZILE AU FUNCȚIONAT FOARTE BINE PÂNĂ ASTĂZI M-AU LĂSAT BINE. EVITANȚI VOI ÎMPĂRTĂȘI CU VĂ CE S-A ÎNTÂMPLAT. O SĂ O COBOR DIN NOU ȘI VĂ SPUN ÎN AVANS CĂ NU AM COBORSIT NICIODATĂ O CUTIE DE VITEZE AUTOMATĂ. ÎMI PLAC MECANICII DOAR PENTRU SERVICIU.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #20227 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: SERVICE AMATORI PENTRU UN AXOD
Ei bine, iată-mă din nou, am demontat transmisia și am găsit ambreiajele de viteză 1 și 2 deteriorate. Ei bine, ca să curăț totul din nou, am schimbat cutia de supape, deoarece, ca și înainte, paletele pompei de ulei erau deteriorate din cauza reboilerului. Ei bine, am curățat totul din nou, am verificat ambreiajele și le-am schimbat. Am pus un intercooler pentru a reduce temperatura la recomandarea colegilor și, ei bine, micile detalii funcționează, dar nu mă plâng, nu e rău pentru prima dată...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23250 prin manual-mecanic
Salut tuturor colegilor mei, vă spun că Axodul funcționează în continuare bine, nu mă plâng, având în vedere că am fost primul.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33334 prin manual-mecanic
Salut, sunt aici. Vă spun că AXOD-ul încă funcționează. L-am folosit de ceva vreme, dar cu o verificare rapidă a radiatorului și a noului său intercooler, funcționează. Am
acumulat multă experiență. O las pe amatori. Nu uitați, unde există voință, există și cale. Pentru că pentru profesioniști, cum știu deja totul, acest lucru nu îi interesează.
Ei bine, salutări tuturor în general.