Salut tuturor celor care contribuie cu idei și îndrumări colegilor noștri membri ai forumului. Vreau să împărtășesc următoarele: Am un Windstar din 1998 care are probleme cu transmisia. Totul a început când am schimbat uleiul și au ieșit niște piese metalice din carcasa transmisiei. Nu observasem niciun simptom înainte. Oricum, am continuat să-l folosesc până când a început să facă zgomot la schimbarea vitezei. Așa că, mi-am făcut curaj și am consultat manualul transmisiei Windstar (PDF). M-am uitat mai atent la manual și am găsit două piese dure deteriorate: ansamblul suport planetar și rulmentul axial. 16 ȘI EGI, LE-AM CUMPĂRAT ÎMPREUNĂ CU KITUL DE GARNITURI YO-RING. AM CURĂȚAT TOATE PIESELE DIN CAUZA MINERII PE CARE LE-AU AVUT, IAR LA ULTIMA DEMONTARE, POMPA DE ULEI AVEA O SUPAPA ȘI SETUL DE INELE METALICE DETERIORATE, AȘA CĂ LE-AM ÎNLOCUIT ȘI AM CURĂȚAT TEXTIL CUTIA SUPAPELOR CU PIESE METALICE. PE SCURT, TOTUL S-A TERMINAT PENTRU CEVA. MONTAJUL A ÎNCEPUT FOARTE BINE, ȘI SINGURUL LUCRU DE CARE NU AM FOST SIGUR AU FOST CELE 3 ARCURI ALE LUI 1, 2 ȘI 3, 4 ȘI ND. Ei bine, a funcționat perfect timp de 18 zile până azi când mi s-a stricat. Vă voi spune ce s-a întâmplat. O să o demontez din nou și trebuie să menționez înainte că n-am mai demontat niciodată o transmisie automată. Îmi plac transmisiile manuale doar ca hobby