Căutare MDM

Buletin

SERVICIU AMATORIAL PENTRU UN AXOD

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #14738 prin manual-mecanic
SERVICE AMATORI PE UN AXOD Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor celor care contribuie cu idei și îndrumări colegilor noștri membri ai forumului. Vreau să împărtășesc următoarele: Am un Windstar din 1998 care are probleme cu transmisia. Totul a început când am schimbat uleiul și au ieșit niște piese metalice din carcasa transmisiei. Nu observasem niciun simptom înainte. Oricum, am continuat să-l folosesc până când a început să facă zgomot la schimbarea vitezei. Așa că, mi-am făcut curaj și am consultat manualul transmisiei Windstar (PDF). M-am uitat mai atent la manual și am găsit două piese dure deteriorate: ansamblul suport planetar și rulmentul axial. 16 ȘI EGI, LE-AM CUMPĂRAT ÎMPREUNĂ CU KITUL DE GARNITURI YO-RING. AM CURĂȚAT TOATE PIESELE DIN CAUZA MINERII PE CARE LE-AU AVUT, IAR LA ULTIMA DEMONTARE, POMPA DE ULEI AVEA O SUPAPA ȘI SETUL DE INELE METALICE DETERIORATE, AȘA CĂ LE-AM ÎNLOCUIT ȘI AM CURĂȚAT TEXTIL CUTIA SUPAPELOR CU PIESE METALICE. PE SCURT, TOTUL S-A TERMINAT PENTRU CEVA. MONTAJUL A ÎNCEPUT FOARTE BINE, ȘI SINGURUL LUCRU DE CARE NU AM FOST SIGUR AU FOST CELE 3 ARCURI ALE LUI 1, 2 ȘI 3, 4 ȘI ND. Ei bine, a funcționat perfect timp de 18 zile până azi când mi s-a stricat. Vă voi spune ce s-a întâmplat. O să o demontez din nou și trebuie să menționez înainte că n-am mai demontat niciodată o transmisie automată. Îmi plac transmisiile manuale doar ca hobby

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #20227 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : SERVICE AMATORI PE UN AXOD
Ei bine, iată-mă din nou. Am scos din nou transmisia și am constatat că ambreiajele de viteză 1 și 2 erau deteriorate. Așa că e timpul să curăț totul din nou. Am înlocuit corpul supapelor pentru că, ca și înainte, paletele pompei de ulei erau deteriorate de așchiile metalice. Am curățat totul din nou, am verificat ambreiajele și le-am înlocuit. Am adăugat un intercooler pentru a reduce temperatura, așa cum au recomandat colegii, și ei bine, acum funcționează. Sunt câteva probleme minore, dar nu mă plâng. Nu e rău pentru o primă încercare...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #23250 prin manual-mecanic
Salut tuturor, salutări tuturor colegilor mei. Am vrut să vă anunț că Axod-ul încă funcționează bine; nu am nicio plângere, având în vedere că a fost primul meu

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #33334 prin manual-mecanic
Salut tuturor, voiam doar să vă anunț că AXOD-ul încă funcționează. M-am supraîncălzit puțin, dar după ce am verificat radiatorul și intercooler-ul său nou, funcționează perfect. A fost
o experiență grozavă și o voi împărtăși cu amatorii. Nu uitați, unde există voință, există și cale. Pentru că pentru profesioniști, care știu deja totul, acest lucru nu este relevant.
În fine, salutări tuturor!