Căutare MDM

Buletin

Schimb ulei cutie de viteze Spark

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14687 prin manual-mecanic
Schimb ulei cutie de viteze Spark Publicat de manual-mecanica
Salutări. Am un Chevrolet Spark din 2005. În ultimele săptămâni, a trebuit să aplic multă presiune pentru a-l băga în marșarier și doar rareori pentru a schimba în altă viteză. Mi s-a spus că probabil cutia de viteze are nevoie de întreținere, ceea ce implică ulei. Este o problemă serioasă? Ce ar trebui să fac? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14709 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Schimb ulei cutie de viteze Spark
Nu este atât de grav pe cât pare, dar nivelul uleiului din cutie nu are prea multă legătură cu asta, pentru că dacă asta ar fi problema ai avea probleme cu toate treptele de viteză și nu doar cu marșarierul, acum este cel mai devreme ca cutia ta să fie stricată sau deteriorată, dar nu este imposibil, ceea ce recomand este să scoți uleiul și să verifici dacă nu există particule metalice, dopul cutiei este magnetizat, așa că ar fi ușor de văzut dacă acest compus este prezent, am un Yaris și marșarierul a fost întotdeauna dificil, nu știu dacă același lucru se întâmplă și cu Spark.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.