Căutare MDM

Buletin

Schimb ulei cutie de viteze Spark

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #14687 prin manual-mecanic
Schimb ulei cutie de viteze Spark. Publicat de manual-mecanica
Bună ziua. Am un Chevrolet Spark din 2005. În ultimele săptămâni, a trebuit să apes mult pentru a-l băga în marșarier și foarte rar în altă treaptă de viteză. Mi s-a spus că probabil are nevoie de întreținere la transmisie, ceea ce implică schimbarea uleiului. Este o problemă serioasă? Ce ar trebui să fac? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #14709 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Schimb ulei cutie de viteze Spark
Nu e chiar atât de grav pe cât pare, dar nivelul lichidului de transmisie nu e problema. Dacă ar fi așa, toate vitezele ar fi dificil de schimbat, nu doar marșarierul. Probabil e prea devreme să spunem că transmisia este defectă sau deteriorată, dar nu e imposibil. Recomand să golești lichidul și să verifici dacă există particule metalice. Dopul de golire al transmisiei este magnetizat, așa că ar trebui să fie ușor de văzut dacă există vreun metal prezent. Am un Yaris, iar mersul înapoi a fost întotdeauna dificil; nu știu dacă Spark are aceeași problemă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.