Căutare MDM

Buletin

C3 HDI ACCELEREAZĂ LA SCHIMBAREA VITEZELOR

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13521 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: C3 HDI ACCELEREAZĂ LA SCHIMBAREA VITEZELOR
Îmi puteți spune valorile TPS? Nu le am, așa că nu le voi putea interpreta corect.

Mulțumesc și vă mulțumesc cu cele mai bune urări.;) ;) ;)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13530 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: C3 HDI ACCELEREAZĂ LA SCHIMBAREA VITEZELOR
TPS-ul are trei fire, unul este masă directă și când măsori rezistența cu șasiul ar trebui să arate 0 sau 1 ohm, altul este un semnal fix de 5 volți și celălalt este un semnal variabil de 5 ohm, când miști pedala de accelerație, această rezistență ar trebui să scadă corelativ, adică 5, 49, 48, etc., orice salt în sus sau în jos e rău. dar fă testul deconectându-l și conducându-l, ia sfatul meu hahaha, verifică și spune-mi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #14028 prin manual-mecanic
Acum e reparat. Era comutatorul senzorului de poziție a pedalei de ambreiaj.

SALUTĂRI ȘI MULȚUMIRI