Căutare MDM

Buletin

C3 HDI ACCELEREAZĂ LA SCHIMBAREA VITEZELOR

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13435 prin manual-mecanic
C3 HDI ACCELEREAZĂ LA SCHIMBAREA VITEZELOR Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, numele meu este Pedro și sunt nou pe forum
. Aș dori să profit de această ocazie pentru a vă saluta și a vă mulțumi pentru forum. Întrebarea mea este următoarea: am un Citroen C3 1.4 HDI 70 CP și de ceva vreme, când schimb treapta superioară de viteză (de exemplu, din 1 în 2), când eliberez accelerația pentru a schimba, observ că mașina accelerează doar pentru o secundă și apoi revine la turația normală a motorului.
Aș aprecia orice comentarii; adevărul este că este foarte inconfortabil când călătoriți în trafic aglomerat și conduceți prin oraș.

SALUTĂRI ȘI MULȚUMIRI.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13443 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: C3 HDI ACCELEREAZĂ LA SCHIMBAREA VITEZELOR
Cel mai probabil scenariu este ca pedala să nu revină așa cum ar trebui sau să existe un fel de problemă cu TPS-ul, sau ultimul lucru este uzura excesivă a discului de ambreiaj.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13459 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: C3 HDI ACCELEREAZĂ LA SCHIMBAREA VITEZELOR
Mulțumesc, dar nu cred că e vorba de asta. Acceleratorul nu cedează în poziția neutră. L-am folosit doar în timp ce vehiculul era în mișcare, așa că cred că ar putea fi senzorul de viteză.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13471 prin manual-mecanic
Nu există nimeni care să mă poată ajuta, vă rog.......SALUTĂRI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13478 prin manual-mecanic
De aceea îți spun, nimic din ceea ce ți-am spus să verifici nu se întâmplă în punctul mort. Se strică doar când mergi. Și când ajungi la un semn de stop sau la un viraj, frânezi și durează mai mult decât în mod normal să schimbi într-o treaptă inferioară de viteză. Corect? Verifică asta, deconectează TPS-ul și conduci normal. Dacă nu se strică, iată răspunsul. Exact același lucru se întâmplă și cu Fordul. Nu ai nimic de pierdut încercând.