Căutare MDM

Buletin

descărcarea bateriei în R-19 TD

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 2 luni #1334 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Descărcările bateriei în R-19 TD
În sfârșit a apărut defectul: bujiile incandescente; erau blocate. Ieri, bujiile incandescente au început să se descarce. Am conectat un bec, un fir la bujia incandescentă și încă unul la masă cu motorul oprit și s-a aprins. Prin urmare, defectul trebuie să fie cutia bujiei incandescente sau una dintre sondele care se conectează la cutie de la pompa de injecție sau de la motor. Deocamdată, înlocuiesc cutia bujiei incandescente, unde se află releul, și voi aștepta până se oprește bujia incandescentă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 2 luni #1341 prin manual-mecanic
În sfârșit a sosit...!! Acum, singurul lucru care rămâne de verificat este ce este în neregulă, posibil cutia bujiilor incandescente sau vreun releu de control atașat la cutie.
Am avut o problemă similară cu un Opel Corsa 1.5 D, dar nu a descărcat bateria, ci a ars bujiile incandescente pentru că aveam o sondă defectă și, de asemenea, martorul de încărcare al alternatorului nu se stingea, chiar dacă alternatorul se încărca perfect.

În fine, o problemă care m-a chinuit zile întregi, sper că te descurci mai bine decât mine.

Salutări și mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 2 luni #1354 prin manual-mecanic
A trecut o săptămână de când am înlocuit cutia încălzitorului și nu am mai avut nicio scurgere. Am procedat corect?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
18 ani acum 4 săptămâni #1463 prin manual-mecanic
Poate fi prea târziu să mai contribui cu ceva la problema ta, dar oricum, „pentru orice eventualitate”, iată părerea mea despre această chestiune:
După ce am citit fiecare dintre sugestiile care au fost făcute, se pare că „toată lumea” presupune că starea bateriei este bună. Și este posibil ca problema ta să fie pur și simplu că bateria are o celulă scurtcircuitată și nu se încarcă, sau puținul pe care îl poate încărca se va pierde în câteva ore din cauza celulei scurtcircuitate.
Pentru a verifica acest lucru, ar trebui să folosești un hidrometru și să verifici densitatea celor șase celule care alcătuiesc bateria de 12V. Această densitate trebuie să fie peste 1:260 pentru fiecare celulă; dacă nu, ar indica un scurtcircuit în acea celulă și, indiferent câte ampermetre folosești, nu va afișa niciodată nicio descărcare, deoarece încărcarea are loc în interiorul bateriei.
În orice caz, simptomele și comportamentul bateriei tale sunt tipice unei baterii „scurcircuitate”: se încarcă rapid, apoi o eliberează la fel de repede; Uneori se întâmplă, alteori nu, etc.
Dacă nu ați ținut cont de acest lucru și continuați să utilizați aceeași baterie despre care vorbim, aceasta ar putea face din nou scurtcircuit în orice moment. Acest lucru este cauzat de obicei de depunerile metalice eliberate de plăci, care în cele din urmă cad pe fundul bateriei, iar aceasta ar putea rămâne permanent intactă.
Ți-ai tratat bine bateria, verificând-o și completând-o periodic cu apă distilată? Câți ani are? Deși aceasta din urmă adesea nu înseamnă nimic.
Sper că te-am ajutat, dacă nu pe tine, atunci pe alții.
Cu cele mai bune urări