Căutare MDM

Buletin

Dacă se face o anumită revizie - Megane II - 11 - 2000 - Turbo 1.9

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 2 luni #1295 prin manual-mecanic
Salut, personal, acesta este primul meu subiect. Sper că este inserat în locul potrivit. Ce este necesar de știut dacă Renault efectuează service turbo? Asta pentru că am un Megane 1.9 DCI cu 119.218 kilometri și un turbo defect. Raport de la asistența Renault - cauza incidentului cu fisuri extreme în venă. Uleiul a ars complet și ulterior a intrat în încălzitor și a plasat apă până la un capac. Am efectuat toate service-urile de până acum la Renault și acum aș merge să efectuez service-ul de 120.000 km. Am avut doar motorină de-a lungul anilor, costul accelerației, orice problemă are mașina, minutul Renault. Am cheltuit doar 5.548 € pe service. Acum sunt un nemernic pentru că asistența spune că Renault nu efectuează niciodată service turbo. Devizul este de 2.828 € și este doar o estimare. Prin urmare, trebuie să deschidă motorul pentru a verifica dacă este ACCEPTABIL. Evident, ar trebui să fac o plângere la Renault Portugalia și Franța. Apreciez ajutorul dumneavoastră. Vă rog să rețineți că nu primesc nicio pregătire mecanică.
Îți datorez ajutorul; sunt în Portugalia.
Îi datorez lui Ajnm

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 2 luni #1297 prin manual-mecanic
Cine mă poate ajuta, vă rog?
Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 2 luni #1302 prin manual-mecanic
Dacă mașina nu este în garanție, fie din cauza kilometrajului, fie a vechimii, Renault nu va fi responsabilă pentru nimic. Adică, va trebui să plătiți costurile defecțiunii fie la Renault, fie la un alt service auto.

Dacă mașina dvs. este în garanție, Renault trebuie să se ocupe de problema dvs.

Este obligatoriu să duceți mașina la un service autorizat în perioada de garanție, altfel garanția ar fi invalidată. Cu toate acestea, odată ce garanția expiră, întreținerea la centrele de service autorizate este mai scumpă decât la orice alt service auto, iar calitatea nu este neapărat mai bună decât în alte locuri.

Sper că acest lucru v-a fost de ajutor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 2 luni #1305 prin manual-mecanic
Multe mulțumiri.

Ajnm