Căutare MDM

Buletin

BOBINE RENAULT MEGANE 1.4 16 V

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #19746 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : BOBINE RENAULT MEGANE 1.4 16V
Habar n-am, dar nu am nicio îndoială că e un fel de truc. Ai grijă de motorul ăla, e excelent

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #21376 prin manual-mecanic
Salut tuturor, scurgerea de aer este localizată în garnitura galeriei de admisie; este o garnitură rotundă destul de mare. Eu folosesc o garnitură de filtru de ulei și rezolvă problema definitiv.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31259 prin manual-mecanic
Ai rezolvat problema cu ralantiul? Eu am o problemă și mai gravă; a mea are rateuri, nu știu dacă e bobină sau ce, de când a stat parcată câteva luni. Cred că uneori merge cu trei cilindri. Se zdruncină.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31260 prin manual-mecanic
Da, am reparat-o. Scoate galeria de admisie și corpul clapetei de accelerație. Vei vedea patru garnituri și o garnitură rotundă mare pe corpul clapetei de accelerație. Găsește una de la un filtru de ulei (una de la un Ford Ranger e perfectă) și pune-o. Aplică silicon negru pe celelalte garnituri și ar trebui să funcționeze.
Dacă smuciturile se întâmplă când motorul este rece, problema ar putea fi la admisia de aer. Dacă se întâmplă indiferent de temperatură, ai una sau mai multe bobine de aprindere defecte. De asemenea, bujiile trebuie să fie originale.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31282 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult. Am crezut că sunt bobinele de aprindere, pentru că acum, după ce mașina a stat o vreme în staționare, s-au stricat. Înainte era doar relantiul, dar acum funcționează pe trei cilindri. Am cumpărat deja bujiile, așa că le voi încerca pe acelea. Voi verifica bobinele să văd dacă pot salva vreuna dintre ele; sunt foarte scumpe.

Răspunsul tău a fost de mare ajutor.