Căutare MDM

Buletin

BOBINE RENAULT MEGANE 1.4 16 V

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19746 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: BOBINE RENAULT MEGANE 1.4 16 V
Habar n-am, dar nu am nicio îndoială că e o șmecherie. Ai grijă de motorul ăla, e grozav.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21376 prin manual-mecanic
Salut băieți, problema cu admisia de aer este localizată pe garnitura cutiei galeriei de admisie. Este o garnitură rotundă destul de mare. I-am pus o garnitură de filtru de ulei și s-a rezolvat definitiv.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31259 prin manual-mecanic
Ai rezolvat problema cu ralantiul? Salut, eu sunt și mai rău. E o bobină sau ceva de genul, de la ce a stat la ralanti câteva luni. Cred că uneori merge cu 3 cilindri. Se zdruncină.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31260 prin manual-mecanic
Da, asta a rezolvat, scoate galeria de admisie și corpul clapetei de accelerație, vei vedea 4 garnituri și o garnitură rotundă mare pe clapeta de accelerație, găsește una de la un filtru de ulei (cea de la un Ford Ranger e perfectă) și o montezi, aplică silicon negru pe celelalte garnituri și va funcționa.
Dacă smuciturile sunt reci, defectul poate fi la admisia de aer, dacă temperatura nu contează, ai una sau mai multe bobine defecte, de asemenea, bujiile trebuie să fie originale.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31282 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult. Cred că au fost bobinele, pentru că după ce am stat mașina parcată o vreme, s-au stricat. Înainte mergea doar la ralanti, acum merge pe trei cilindri. Am cumpărat deja bujiile, așa că le voi încerca pe acelea. Voi verifica bobinele să văd dacă pot recupera unele; valorează o avere.

Răspunsul tău a fost de mare ajutor.