Căutare MDM

Buletin

BOBINE RENAULT MEGANE 1.4 16 V

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 8 luni #1237 prin manual-mecanic
Mulți proprietari de Megane 1.4 16v sau 1.6 16v se confruntă frecvent cu defecțiuni ale bobinei de aprindere. Aș dori să știu dacă cineva înțelege cauza acestei probleme sau dacă este o defecțiune a bobinelor în sine. În orice caz, există o soluție permanentă? Mulțumesc. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 8 luni #1241 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : BOBINE RENAULT MEGANE 1.4 16V
Poate cineva să-mi spună de ce răcesc în fiecare iarnă?
... Cred că da, și asta pentru că designul caroseriei mele (cu toate părțile mele înăuntru) face ca atunci când se schimbă temperatura, apărarea mea să scadă și bam! Încă o răceală.

Tipul ăsta de motor arde întotdeauna bobinele alea nenorocite, nu e o problemă cu mașina sau motorul, ci cu designul bobinelor în sine și performanța ridicată la care sunt supuse. Chiar și bujiile ușor uzate pot provoca arderea bobinei.

Dar Megabeat îți va explica toate aceste chestii tehnice

. De obicei, instalez bujii Bosch și bobine Denso, dar prietene, îți garantez că vor rezista o viață.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #19598 prin manual-mecanic
Salut, am un Renault Megane Coupe 1.0 din 1999 și sunt foarte enervat. Turația de ralanti fluctuează mult. Am demontat supapa de control al aerului de ralanti și am curățat-o, dar este tot la fel. Cred că această mașină are multe probleme cu acest model. Sper că mă puteți ajuta. Mulțumesc mult

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #19743 prin manual-mecanic
Salut Tonisan, am un 1.4 din 2002 și am avut aceeași problemă. De când am instalat bobinele de aprindere Bosch, nu am mai avut probleme; ultimul set are cam 50.000 km. Sper că comentariul meu te ajută

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #19744 prin manual-mecanic
Hei Miguel, cum merge? Poți să-mi spui de ce nu am ralantiul stabil? Am un Coupe 2000 1.4 16v. Când opresc la semafoare, fluctuează mult. L-am dus la un service auto și au spus că e vorba de o admisie de aer, dar nu au găsit-o. Mulțumesc, prietene