Căutare MDM

Buletin

BOBINE RENAULT MEGANE 1.4 16 V

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 4 luni #1237 prin manual-mecanic
BOBINE RENAULT MEGANE 1.4 16 V Publicat de manual-mecanica
Mulți proprietari de Megane 1.4 16v sau 1.6 16v se confruntă frecvent cu bobine arse. Aș vrea să știu dacă cineva știe de unde provine această problemă sau dacă este o defecțiune a bobinelor în sine. În orice caz, există o soluție permanentă? Mulțumesc. Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 4 luni #1241 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: BOBINE RENAULT MEGANE 1.4 16 V
Poate cineva să-mi spună de ce răcesc în fiecare iarnă?
... Cred că da, și asta pentru că designul caroseriei mele (cu toate lucrurile mele înăuntru) face ca apărarea să scadă când se schimbă temperatura și bum! Am răcit din nou.

Tipul ăla de motor se topește mereu și va topi acele nenorocite bobine, nu e o vină a mașinii sau a motorului, e designul bobinelor în sine și performanța ridicată la care este supus, bujiile care sunt deja puțin proaste fac și ele topirea bobinei.

dar megabeat vă va spune toate chestiile astea tehnice.

De obicei, montez bujii Bosch și bobine Denso, dar fiului meu, nu pot garanta că vor rezista o viață.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19598 prin manual-mecanic
Salut, am un Megane Coupe din 1999 și sunt foarte supărat. Ralantiul oscilează mult. Am scos supapa de ralanti și am curățat-o, dar tot e la fel. Cred că mașina asta are des problema asta. Vezi dacă mă poți ajuta. Mulțumesc foarte mult.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19743 prin manual-mecanic
Salut Tonisan, am un 1.4 din 2002 și mi se întâmpla același lucru. De când am început să folosesc bobine Bosch, nu am mai avut probleme. Ultima are cam 50.000 km. Sper că te va ajuta comentariul meu.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19744 prin manual-mecanic
Salut Miguel, ce mai faci? Poți să-mi spui de ce nu am ralantiul stabil? Am un coupe 1.4 16v din 2000. Când opresc la semafoare, oscilează mult. L-am dus la un service auto și mi-au spus că e de la o admisie de aer, dar nu l-au găsit. Mulțumesc, omule.