Căutare MDM

Buletin

închidere centralizată la Xsara I

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 4 luni #1205 prin manual-mecanic
Închidere centralizată a Xsara I Publicat de manual-mecanica
SALUTĂRI TUTUROR, SUNT NOU, HAIDEȚI SĂ VEDEM DACĂ MĂ PUTEȚI AJUTA, PENTRU CĂ SUNT DISPERAT, PĂI MI S-A RUPT ÎNCURCĂTOAREA DE PE PARTEA ȘOFERULUI ȘI CÂND MĂ MERG LA CITROEN ÎMI SPUN CĂ ÎNCURCĂTOAREA NU MAI E ACOLO ȘI CĂ TREBUIE FĂCUTĂ O MODIFICARE PENTRU A O PUNE PE CEA DE LA XSARA 2, TERMINALUL ESTE DIFERIT. MĂ DUC LA CASIER ȘI IAU UNA DE LA UN XSARA 2 CU TERMINALUL PENTRU A O ÎMBI, TOATE CULORILE CABLURILOR SUNT APROAPE ACELEAȘI, CU EXCEPȚIA VERDELUI PE CARE L-AM PUS, ȘI ÎNCURCĂTOAREA SARE ȘI RĂMÂNE DESCHISĂ. DIN CE MI-AU SPUS, UN CABLU TREBUIE ANULAT. ÎMI PUTEȚI SPUNE CARE ESTE? SAU CUM TREBUIE SĂ LE PUN ÎNCHISOARE :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 4 luni #1208 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: închidere centralizată xsara I
Habar n-am, omule. În fine, încearcă să scoți cablurile unul câte unul și vezi ce se întâmplă, sau întreabă un mecanic Citroën dacă îți poate explica modificarea.

În fine, o să văd dacă pot vorbi cu un prieten de-al meu care lucrează la Peugeot (ei au practic toate componentele și schemele electrice), dar... NU PROMIT NIMIC.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 4 luni #1223 prin manual-mecanic
da da te duci să sufli în fiecare dintre găurile din aparatul ăla până când cântă la flaut.... Uau, ce deștept sunt! se gândi măgarul.

hai megabeat explică-i cu un motiv implacabil și științific de ce sare o încuietoare când încerci să o închizi.

după o vreme vin la tine „blata” o să-ți dai seama că ceea ce trebuie să cauți este încuietoarea unei xsara ca a ta, nu ca cea de pe o mașină extraterestră.

cauți la fier vechi o mașină indiferentă față de a ta ca să-ți repari mașina?
ăăă....

dă-mi Doamne un cap să am păr pentru că atunci când cred că deja îmi umbresc membrele......

Ca întotdeauna părerea mea e aceeași, DU-TE LA UN ATELIER!!!!!!!!

BĂIEȚE NU POT ÎNOTA, RECUNOSC ȘI TOT CE FAC ESTE SĂ STAU DEPARTE DE MARGINEA PISCINEI.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25023 prin manual-mecanic
Cel verde este firul senzorului de ușă.