Căutare MDM

Buletin

Vitaminizarea unei persoane cu boala celiacă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 5 luni #1178 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Vitaminizarea unei persoane cu boala celiacă
În primul rând, nu propun nimic, ci doar portofelul pilotului sau al sponsorului.

În al doilea rând, dacă un motor este bine pregătit și cel care îl conduce nu exagerează, nu trebuie să se strice.

În ceea ce privește retenția gazelor de eșapament în tobe, aș putea să vă spun că, după ce construim câteva din oțel inoxidabil, formula simplificată pentru găsirea celui mai potrivit diametru pentru țeavă este:

Lc = (13000 x Ge) / (RPM x6)

Unde:
Lc este lungimea galeriei de admisie (dacă am întins-o),
Ge este numărul de grade ale arborelui cotit la care supapa de evacuare rămâne deschisă,
iar RPM este turația maximă la care se oprește contactul.

Nu cred că va fi de mare folos să vă dau toată literatura, toată teoria sau toate cărțile pe care le-am citit ca să aflu ce știu.

Sunt de acord cu dvs. că nu este vorba de a pune o tobă de eșapament de marca „Remus” sau „Powerful” sau una care face mult zgomot ca să o fac mai tuning. Totul se rezumă la a ști de unde provin dimensiunile unui motor atunci când îl proiectezi și unde poți și unde nu poți interveni.

Sper că am clarificat unele dintre lacune.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 5 luni #1180 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Vitaminizarea unei persoane cu boala celiacă
Ești o mașinărie de megabeat-uri, de aceea îmi place să te ascult (în cazul nostru, să te citesc). Îmi pare rău dacă te bat puțin la cap, dar...

ai întotdeauna răspunsurile corecte.

Asta îmi place să știu că vorbesc cu cineva de la care pot învăța.

Felicitări pentru explicațiile tale.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.