Căutare MDM

Buletin

ULEI ÎN EVACUARE

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #10824 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Ulei în evacuare
PRIETENE, ÎNAINTE DE DEZASAMBLARE, VERIFICĂ CU FOARTE ATENȚIE DACĂ CEEA CE IEȘE DIN EȘAPAMENT ESTE ULEI, DEOARECE AR PUTEA FI COMBUSTIBIL NEARS. AR TREBUI SĂ VERIFICI DIN CE CILINDRU IEȘE UMIDITATEA. ESTE POSIBIL CA INJECTOARELE SĂ NU FIE PUMPULSE. SE POATE ÎNTÂMPLA, DE ASEMENEA, CA UNUL SĂ FIE STRICAT. VERIFICĂ INJECTOARELE. SPER CĂ TE POT AJUTA.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #10825 prin manual-mecanic
SALUT PRIETENE, UITĂ-TE CU ATENȚIE, DACĂ CEEA CE IEȘTE DIN GAZE DE EȘAPAMENT ESTE ULEI, PENTRU CĂ AR PUTEA FI COMBUSTIBIL NEARS. VERIFICĂ DIN CE CILINDRU PROVINE UMIDITATEA, PENTRU CĂ AR PUTEA FI INJECTOARE CARE NU FAC PULPĂ ȘI UNUL AR PUTEA FI DEFECT ȘI NU EXPLODEAZĂ NICIUN CILINDRU, ȘI ACEST CILINDRU ÎNCREDE COMBUSTIBILUL NEARS. SPER CĂ ÎȚI ESTE DE FOLOSINȚĂ.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #10903 prin manual-mecanic
Salut tuturor, motorul meu este un motor diesel Ford Industrial 2703. Vine montat pe combine de recoltat orez Claysond 1530 pe bărci. Este folosit ca motor staționar în sistemele de irigații. Are
6 cilindri în linie, 6000 cmc. Nu știu exact puterea, dar ar trebui să fie în jur de 120 CP. Nu are turbo. Diametrul pistonului este de 104,6 mm.
Acestea nu sunt injectoarele, pentru că le-am instalat pe cele de la un alt motor similar pe care îl am aici și tot curge ulei.
Vine cu două segmenți de compresie și un simering.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #10907 prin manual-mecanic
Salut, dacă scurge ulei lichid din țeava de eșapament, presupun că scoate mult fum alb. Altfel, ceea ce spui tu nu e ulei, ar putea fi motorină. Duzele injectoarelor au scurgeri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #10908 prin manual-mecanic
Salut,

nu mă înțelege greșit, dar este posibil să fi instalat pistoanele greșit, ceea ce înseamnă că marcajul nu indică direcția corectă. Apoi devine o pompă de ulei. Motorul arde și ulei, adică vezi un fum albastru? Cum este compresia și ai efectuat un test de scurgere a compresiei? Cu acesta, poți determina care cilindru(i) cauzează problema. Cu stimă.