Căutare MDM

Buletin

Centură accesorii Mondeo TDCI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10353 prin manual-mecanic
Curea accesorii Mondeo TDCI Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, aș vrea să știu dacă cineva a schimbat întinzătorul curelei de accesorii la un TDCI de 130 CP. Știu că e complicat, dar dacă cineva a făcut-o, spuneți-mi dacă mă poate ajuta cu niște îndrumări.
Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10354 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Curea accesorii Mondeo TDCI
Salut Robeer, conform informațiilor tale, motorul de 130 CP ar trebui să fie un 2.0L, cod motor NB7A sau NB7B, construit între 2003 și 2007. Dacă da, acest motor vine cu lanțuri și angrenaje, nu cu curea. Dacă ai nevoie de informații despre modificare, trimite-mi un mesaj privat cu adresa ta de e-mail și îți voi trimite informațiile. Vei avea nevoie de unelte speciale pentru a bloca arborele cotit etc. Cu stimă, Jueja

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30532 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Curea accesorii Mondeo TDCI
Salut prietene, mulțumesc pentru răspuns. Mă refeream la schimbarea curelei alternatorului. Ah, ce amuzant, subiectul ăsta e de doi ani.