Căutare MDM

Buletin

filtru de combustibil chevrolet Kalos 1.4 16 v

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 zile #10316 prin manual-mecanic
Filtru de combustibil Chevrolet Kalos 1.4 16v Publicat de manual-mecanica
Bună ziua,

am o întrebare dacă Chevrolet Kalos are filtru de combustibil. M-am uitat pe site-urile de piese de schimb online și văd un filtru, același ca la Nubira, dar nu-l găsesc în mașină.
M-am uitat sub capotă și în compartimentul motor, dar nu-l găsesc.
Mă poate ajuta vreun membru al acestui forum?

Cu cele mai bune urări, tuturor.:nesigur:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 zile #10317 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Filtru de combustibil Chevrolet Kalos 1.4 16v
Am un Chevrolet Aveo, care se numește Kalos aici, în Venezuela.
Filtrul de combustibil al mașinii mele este situat pe partea inferioară a vehiculului, pe partea dreaptă (partea pasagerului), lângă roata din spate.
Puteți descărca manualul de service Daewoo Kalos de la acest club, care este identic cu al nostru.
Sper că vă ajută.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 zile #10318 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Filtru de combustibil Chevrolet Kalos 1.4 16v
Mulțumesc pentru ajutor, o să mă uit din nou pe site-ul indicat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #20443 prin manual-mecanic
Filtrul de combustibil este în partea dreaptă spate. Trebuie să ridici mașina pentru a-l putea lucra și schimba.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #20742 prin manual-mecanic
Se află pe partea dreaptă a vehiculului. Dacă o vei schimba, vei avea nevoie de o șurubelniță Phillips sau de o cheie cu clichet cu 10 capete. Pentru furtunuri, vei avea nevoie de un clește cu vârf ascuțit și nu uita să conectezi firul de împământare.