Căutare MDM

Buletin

Manual de service pentru Gran Vitara XL7, V6 tip H27A

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 ore #38671 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Manual de atelier pentru Gran Vitara XL7, V6 tip H27A
salut, bine... :cheer: Și eu sunt foarte interesat de acest manual de service. Ați putea să mi-l trimiteți pe adresa de e-mail? Mulțumesc :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #39302 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Manual de atelier pentru Gran Vitara XL7, V6 tip H27A
Salut tuturor! Acest forum este foarte util! Tocmai am cumpărat un Grand Vitara V6 din 2006 și sunt interesat de manual. Dacă mi l-ați putea furniza, aș aprecia foarte mult. Postarea este despre XL-7, dar ignoranța mea mă face să cred că ar putea fi același motor, hehe. Mulțumesc anticipat.

poștă:

Salutări din Costa Rica!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni - Acum 12 ani și 2 luni #43186 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual de atelier pentru Gran Vitara XL7, V6 tip H27A
[ :cheer: Salut tuturor, sunt din Venezuela. Am o problemă pe care niciunul dintre mecanici nu a fost dispus să o rezolve din cauza lipsei de cunoștințe despre modelul camionului meu. Este un Suzuki Grand Vitara din 2008 cu motor de 2.7. H27A nu este XL7 pentru că are motor de 2.5. De aceea aș dori informații despre transmisia față și cutia de transfer, deoarece se presupune că unul dintre aceste două ansambluri este de vină. Dacă aveți manualul, v-aș aprecia, deoarece am cunoștințe de mecanică, dar nu îndrăznesc să-l demontez fără o bază solidă. Și nu găsesc manualul. În primul rând, vă mulțumesc. Vă las adresa mea de e-mail.
Ultima editare: acum 12 ani și 2 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43983 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual de atelier pentru Gran Vitara XL7, V6 tip H27A
Bună dimineața tuturor! Caut manualul de service pentru un Suzuki XL7 din 2002, 2700cc, 6 cilindri, benzină, 4x2. Vă mulțumesc anticipat pentru ajutor.
Poștă:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 7 ani și 4 luni #53208 prin manual-mecanic
Salut, sunt Juan Jose și scriu din Chile. Și eu sunt interesat să am acest manual (Gran Vitara 2.7 V6, H27A), deoarece reglam unul dintre acele motoare aici, în atelierul nostru. Iată adresa mea de e-mail:

Mulţumesc anticipat