Căutare MDM

Buletin

Manual de service pentru Gran Vitara XL7, V6 tip H27A

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #33905 prin manual-mecanic
Vă rog, am nevoie urgentă de acest manual pentru a schimba lanțurile de distribuție, vă mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #33920 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual de atelier pentru Gran Vitara XL7, V6 tip H27A
Vă pot oferi informații despre asta, dar am nevoie să specificați seria caroseriei, anul și cilindreea motorului. Voi obține informațiile dintr-un program auto; este în limba engleză, dar este foarte practic. Locul în care lucrez este foarte practic.

Dar aș dori să știu și dacă mă puteți ajuta cu următoarele:

Dragi și stimați cititori, am nevoie de cineva care să-mi furnizeze piesele și manualul de service, dacă este posibil, pentru încărcătorul compact BobCat S185 Turbo Series 525015559. La următoarea adresă există un link unde puteți vedea coperta manualelor respective mai detaliat:

truck-expert.net/Bobcat-S175-and-S185-Turbo_1046.html

Și am nevoie și de niște manuale pentru excavatoarele Caterpillar 320CL, 320D și 320B.

Sper că ne putem ajuta reciproc, aceasta fiind și ideea din spatele acestui lucru.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #33930 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual de atelier pentru Gran Vitara XL7, V6 tip H27A
Salut Murillo, în ceea ce privește cilindreea motorului, este de 2,7 litri, de unde și tipul H27A. Este un model din 2006. Există un alt motor V6 care este folosit și la alte modele Gran Vitara XL-7, tipul H25A, cu o cilindree de 2,5 litri. Am înțeles că kitul de înlocuire a lanțului de distribuție este același pentru ambele motoare. În ceea ce privește solicitările tale, le voi analiza pe cele pe care le am. Bineînțeles, dacă voi avea una, ți-o voi trimite la adresa de e-mail pe care mi-ai furnizat-o. Sunt complet de acord cu ultimul tău comentariu; acesta este scopul: să ne ajutăm reciproc. Cu cele mai bune gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #34550 prin manual-mecanic
Sper că le-ai primit, salutări sau trimite-mi emailurile tale ca să ți le pot trimite.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni - Acum 13 ani și 5 luni #34573 prin manual-mecanic
Salut! Ce vrei să spui prin „sper că a ajuns”? În fine, iată adresa mea de e-mail:
Vă mulțumesc anticipat.
Am mai multe manuale de service și de piese, dar lista este prea lungă pentru a o include aici. Dacă aveți nevoie de ceva, spuneți-mi. Dacă preferați, lăsați-mi adresa dvs. de e-mail și vă voi trimite lista cu ce am până acum. Cu stimă.
Ultima editare: acum 13 ani și 5 luni de către .