Căutare MDM

Buletin

Manual de service Toyota Hilux SRV 2004 3.0D

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22974 prin manual-mecanic
Manual de atelier Toyota Hilux SRV 2004 3.0D Publicat de manual-mecanica
Stimați domni, aș aprecia dacă cineva m-ar putea ajuta să găsesc manualul de service sau de întreținere pentru Toyota Hilux din 2004 cu motor diesel de 3000cc. Am căutat pe tot site-ul și pe Google, dar nu am găsit nimic. Aș fi foarte recunoscător.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #23077 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de atelier Toyota Hilux SRV 2004 3.0D
Bună ziua. Încercați www.toyota-tech.eu.
Este un serviciu pe bază de abonament, dar oferă mai multe opțiuni și v-ar putea fi de folos.
Cu stimă

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #23489 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de atelier Toyota Hilux SRV 2004 3.0D

JEPTOR a scris: Salut. Încearcă www.toyota-tech.eu/
Este un serviciu pe bază de abonament, dar oferă mai multe opțiuni și ar putea fi util.
Cu stimă.

Dragă, am verificat linkul, nu a funcționat pentru mine, tot nu găsesc manualul de service pentru camionul MK, vă mulțumesc anticipat pentru sprijin.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #23509 prin manual-mecanic
Bună ziua, îmi pare rău, dar problema e că e valabil doar pentru Europa (tocmai am văzut naționalitatea ta).
Trimit un atașament care explică cum se localizează codul modelului vehiculului (nu numărul de șasiu).

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23515 prin manual-mecanic

JEPTOR a scris: Bună ziua, îmi pare rău, cred că povestea este că funcționează doar pentru Europa (tocmai am văzut naționalitatea dvs.)
Trimit un fișier atașat care explică cum să localizați codul modelului vehiculului (nu numărul de șasiu)

Fișier atașat? Îl puteți trimite, vă rog, pe adresa mea de e-mail?
Vă rog... vă mulțumesc anticipat...