Căutare MDM

Buletin

Manual de service Toyota Hilux SRV 2004 3.0D

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #22974 prin manual-mecanic
Manual de atelier Toyota Hilux SRV 2004 3.0D Publicat de manual-mecanica
Dragi tuturor, aș fi recunoscător dacă cineva m-ar putea ajuta să găsesc manualul de atelier sau de întreținere pentru un Toyota Hilux diesel din 2004 cu motor de 3000cc. Am căutat pe tot site-ul și pe Google, dar nu am găsit nimic încă. Vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #23077 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : Manual de service Toyota Hilux SRV 2004 3.0D
Salut. Încearcă www.toyota-tech.eu/.
Este un serviciu pe bază de abonament, dar oferă mai multe opțiuni și ar putea fi util.
Mulțumesc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #23489 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : Manual de service Toyota Hilux SRV 2004 3.0D

JEPTOR a scris: Salut. Încearcă www.toyota-tech.eu/
Este un serviciu pe bază de abonament, dar oferă mai multe opțiuni și ar putea fi util.
Cu stimă.

Stimate Domn/Stimată Doamnă, Am verificat linkul, dar nu a funcționat. Încă nu am găsit manualul de service pentru camioneta MK. Vă mulțumesc anticipat pentru sprijin.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #23509 prin manual-mecanic
Salut, îmi pare rău, cred că problema este că funcționează doar în Europa (tocmai am văzut naționalitatea ta).
Trimit un atașament care explică cum se găsește codul modelului vehiculului (nu este VIN-ul).

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #23515 prin manual-mecanic

JEPTOR a scris: Salut, îmi pare rău, cred că problema este că funcționează doar pentru Europa (tocmai am văzut naționalitatea ta).
Trimit un atașament care explică cum se găsește codul modelului vehiculului (nu este VIN-ul).

Atașament? Ai putea să mi-l trimiți, te rog, pe adresa de e-mail?
Vă rog... vă mulțumesc anticipat...