- Mulțumiri primite: 2
22-06-2025 Accesări: 6337 Tehnologie
19-06-2025 Accesări: 4869 Tehnologie
05-05-2025 Accesări: 4830 Tehnologie
08-09-2022 Accesări: 4603 Informatică
Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.
9011204 a scris: amposta09,tmx676882090,ingbrizi, Îți voi trimite cu plăcere manualul complet. În primul rând, îmi cer scuze, dar deși am primit notificarea comenzilor dumneavoastră, nu am putut accesa pagina 16 a acestui forum pentru a vedea informațiile dumneavoastră de e-mail. Nu știu de ce, în ciuda faptului că am W7 și ultima actualizare Flash. Voi trimite informațiile la adresele dumneavoastră directe de e-mail. Vă rog să nu uitați să vizitați din nou acest forum și să vă mulțumiți în căsuța corespunzătoare. Mulțumesc anticipat, salutări și o îmbrățișare virtuală (nu le scriu cu majuscule pentru că pe internet este lipsit de respect)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.