Căutare MDM

Buletin

MANUAL PENTRU ASAMBLARE MOTOR 305 SAU 350, DACĂ ESTE CAZUL

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #15675 prin manual-mecanic
MANUAL PENTRU ASAMBLARE MOTOR 305 SAU 350, DACĂ ESTE CAZUL Publicat de manual-mecanica
AS DORI UN ORĂȚ PAS CU PAS, DEOARECE VREAU SĂ-MI CONVERTEZ PICK UP-UL DE 350 TBI, AM DEJA MOTORUL ȘI PIESELE RECtificate PE CARE LE-AM CUMPĂRAT DEJA, SET DE PREPARARE, METALELE, KIT DE DISTRIBUȚIE, POMPA DE ULEI, VILOCERILE, SEGMENȚII, ETC. TREBUIE DOAR SĂ-L ASAMBLEZ, DAR NU ȘTIU CÂT CUPLU DE STRÂNGERE PENTRU ARBOARE COTIT, BIELE, CHIULASE. ÎN LÂNGĂ CĂ NU ȘTIU SECVENȚA PE CARE AR TREBUI SĂ O URMEZ ÎN CE PRIVEȘTE ȘURUBURILE CHIULASEI SAU A CHIULASEI PENTRU REGLARE, AȘ VREA SĂ ȘTIU CUM SĂ REGLEZ MOTORUL CÂND TERMIN DE ASAMBLAT PISToanele. ÎMI IMAGINEZ CĂ TREBUIE SĂ EXISTE UN MANUAL CARE MĂ POATE AJUTA. L-AȘ APRECIA FOARTE MULT. AM VĂZUT DOAR CÂTEVA TIPURI DE VIDEOCLIPURI DE PE YOUTUBE SEPARAT, CA ACESTA, DE EXEMPLU.

ȘI TIMPUL UNUI FORD

MULȚUMESC, SPER CĂ MĂ POȚI AJUTA

Cu sinceritate, Inginerul Gabriel Flores M.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #15676 prin manual-mecanic
AHHH FOARTE IMPORTANTĂ EMAILUL MEU ESTE

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 5 luni #52077 prin manual-mecanic
Bună seara, frate. Salutări. Am nevoie de manualul ăla pentru că fratele meu are un Camaro din 1975, iar noi avem motorul, dar ne lipsesc lb-ft sau NW pentru cuplu și secvența de sincronizare. Aș aprecia. Adresa mea de e-mail este

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 7 ani și 6 luni #52938 prin manual-mecanic
Prietene, am nevoie și eu de un manual de asamblare pentru motorul acela de 305 sau 350. Dețin un Chevrolet Impala cu acel motor și vreau să-l repar. Îți mulțumesc anticipat pentru ajutor. Salutări din Venezuela.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 7 ani și 6 luni #52940 prin manual-mecanic
Caută manualul TF VICTOR, acolo găsești informațiile de care ai nevoie.