Căutare MDM

Buletin

Codarea cheii unui Renault Kangoo din 2007

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #12713 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Codarea unei chei Renault
SPUNE-MI EXACT CE RENAULT ESTE

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni - Acum 15 ani și 8 luni #12725 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : CODIFICAREA CHEII UNUI RENAULT Kangoo DIN 2007
Salut, am programatorul de coduri T-300. Problema este că îl am doar de 6 zile și nu am experiență cu codarea. Obișnuiam să o fac cu scanerul meu multimarcă CARMAN SCAN I. Conectez încărcătorul de baterie pentru a mă asigura că tensiunea este corectă. Este un Kangoo din 2007 și, când pun contactul, martorul luminos clipește foarte rapid
Ultima ediție: acum 15 ani și 8 luni de .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #12728 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : CODIFICAREA CHEII UNUI RENAULT Kangoo DIN 2007
Bine - intră în sistemul motorului și spune-mi ce DTC primești

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #12729 prin manual-mecanic
Încă ceva - deasupra comutatorului de aprindere ai antena imobilizatorului, deconectează și reconectează conectorul și încearcă să vezi ce se întâmplă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #12730 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Codarea unei chei Renault Kangoo 2007
probabil toate cheile?