Căutare MDM

Buletin

Manual de service Nissan Trade 2.8

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #10799 prin manual-mecanic
Manual de atelier Nissan Trade 2.8 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am nevoie de manualul de service pentru un Nissan Trade 2.8 din 1992. Dacă cineva mi l-ar putea trimite sau îmi poate spune de unde îl pot obține, aș aprecia. Cu cele mai bune urări și vă mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22534 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de atelier Nissan Trade 2.8
Bună ziua, am exact aceeași întrebare. Poate cineva să mă ajute sau să-mi dea vreun indiciu despre unde pot găsi manualul de utilizare sau de service pentru Nissan Trade 2.8?
Îl caut de mult timp și nimic. Adevărul este că dețin această rulotă și călătoresc mult cu ea, iar manualul mi-ar fi de mare folos în caz de avarii pe marginea drumului. Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #23065 prin manual-mecanic
Salut băieți, dacă sunteți interesați de motor, eu îl am pe cel de la Patrol A428, care este același motor...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #23066 prin manual-mecanic
OK, uite, am nevoie mai ales pentru motor. Aș vrea să știu dacă poziția și distribuția pieselor este aceeași, deoarece chiar și în același Nissan Trade, distribuția se schimbă în funcție de an. Aș dori să-mi trimiteți o scanare sau o fotografie a unei pagini unde apar motorul, piesele etc. Mulțumesc foarte mult.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #23067 prin manual-mecanic
Dacă este posibil, trimiteți-l pe adresa mea de e-mail: