Căutare MDM

Buletin

Manual de atelier Opel Astra 1.7 CDTI 100 CP

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni - Acum 15 ani și 2 luni #15356 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de service Opel Astra 1.7 CDTI 100 CP
Bună ziua, văd că ai primit manualul, aș dori să-l primesc, dacă nu este prea deranjant, ai putea să mi-l trimiți? Îți las adresa mea de e-mail în caz că simți că vrei să mi-l trimiți.
Cu cele mai bune salutări.
Ultima ediție: acum 15 ani și 2 luni de .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni - Acum 15 ani și 2 luni #15357 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de service Opel Astra 1.7 CDTI 100 CP
Bună ziua, văd că ai primit manualul, aș dori să-l primesc, dacă nu este prea deranjant, ai putea să mi-l trimiți? Îți las adresa mea de e-mail în caz că simți că vrei să mi-l trimiți.
Cu cele mai bune salutări.;)
Ultima ediție: acum 15 ani și 2 luni de .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #16133 prin manual-mecanic
Bună ziua, ar putea cineva caritabil să-mi trimită manualul de service pentru Opel Astra? Aș fi veșnic recunoscător. Mulțumesc. :woohoo:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună - Acum 15 ani și 1 lună #16135 prin manual-mecanic
juankivanhelsing a scris:

Bună ziua, ar putea cineva caritabil să-mi trimită manualul de service pentru Opel Astra? Aș fi veșnic recunoscător. Mulțumesc. :woohoo:

Îmi pare rău, mi-am pierdut mințile. Caută pe Google „Manual de service Opel Astra 1.7 CDTI 100 CP” și dă clic pe al doilea link pentru a-l descărca. Sper că te ajută. Cu cele mai bune urări. ;)
Ultima editare: acum 15 ani și 1 lună de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #16195 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult