Căutare MDM

Buletin

Manual de atelier Opel Astra 1.7 CDTI 100 CP

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #36167 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de service Opel Astra 1.7 CDTI 100 CP
Salut! Da, îl ai în același fir de discuție, dacă dai clic pe titlul atașamentului de mai sus, în primul mesaj. Am încercat și încă funcționează. Dacă întâmpini probleme, anunță-mă și ți-l voi trimite prin e-mail. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #36181 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de service Opel Astra 1.7 CDTI 100 CP

goyiko a scris: Salut, mai ai manualul acolo? Prietena mea tocmai a cumpărat unul și ar fi fantastic, salutări!!!

Trimite-mi emailul tău prin PM și ți-l voi trimite.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #37308 prin manual-mecanic
Mi-au spart mașina și au furat mai multe piese, inclusiv relee... Înțelegi de ce sunt interesat?
Mulțumesc foarte mult.
Te rog trimite-mi-l .
Mulțumesc din nou

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #37309 prin manual-mecanic
Mi-au spart mașina și au furat mai multe piese, inclusiv relee... Înțelegi de ce sunt interesat?
Mulțumesc foarte mult.
Te rog să mi-l trimiți la .
Mulțumesc din nou

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37505 prin manual-mecanic

alvaro74861 a scris: Salut! Da, îl ai în același fir de discuție, dacă dai clic pe titlul atașamentului de mai sus, în primul mesaj. Am încercat și încă funcționează. Dacă ai probleme, anunță-mă și ți le voi trimite prin e-mail. Cu stimă.