Căutare MDM

Buletin

Manual de atelier Opel Astra 1.7 CDTI 100 CP.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #36167 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica pe această temă Re: Manual de service Opel Astra 1.7 CDTI 100 CP
Salut! Da, este în același fir de discuție. Trebuie doar să dai clic pe titlul fișierului atașat din primul mesaj. L-am testat și încă funcționează. Dacă întâmpini probleme, anunță-mă și ți le voi trimite prin e-mail. Noroc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #36181 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica pe această temă Re: Manual de service Opel Astra 1.7 CDTI 100 CP

goyiko a scris: Salut prietene, mai ai manualul prin preajmă? Prietena mea tocmai a terminat de cântat și ar fi grozav, felicitări!

Trimite-mi adresa ta de email prin PM și ți-o voi trimite

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #37308 prin manual-mecanic
Mi-au spart mașina și mi-au furat mai multe piese, inclusiv relee... Înțelegi de ce sunt interesat?
Mulțumesc foarte mult.
Te rog să mi-l trimiți .
Mulțumesc din nou

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #37309 prin manual-mecanic
Mi-au spart mașina și mi-au furat mai multe piese, inclusiv relee... Înțelegi de ce sunt interesat?
Mulțumesc foarte mult.
Te rog să mi-l trimiți la .
Mulțumesc din nou

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #37505 prin manual-mecanic

alvaro74861 a scris: Salut! Da, îl ai în același fir de discuție. Pur și simplu dă clic pe titlul fișierului atașat din partea de sus a primului mesaj. L-am testat și încă funcționează. Dacă întâmpini probleme, anunță-mă și ți le voi trimite prin e-mail. Noroc.