Căutare MDM

Buletin

Manual de atelier Opel Astra 1.7 CDTI 100 CP

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni - Acum 14 ani și 3 luni #23972 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de service Opel Astra 1.7 CDTI 100 CP
Bună ziua, ați putea să-mi trimiteți o copie, deoarece căutam acel manual de service pentru Opel Meriva Enjoy 1.7 CDTI din 2005.
Nu cred că pot încărca e-mailul, așa că nu știu cum mi-l puteți trimite.
Trebuie să demontez EGR-ul și aș vrea să văd pașii.

Mulțumesc, Carmelo Palmés
Ultima editare: acum 14 ani și 3 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23973 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de service Opel Astra 1.7 CDTI 100 CP

CarmeloP a scris: Bună ziua, ați putea să-mi trimiteți o copie, deoarece căutam acel manual de service pentru Opel Meriva Enjoy 1.7 CDTI din 2005.
Nu cred că pot încărca e-mailul, așa că nu știu cum mi-l puteți trimite.
Trebuie să demontez EGR-ul și vreau să văd pașii.

Mulțumesc, Carmelo Palmés

Cel pe care îl am este de la un Astra 1.7 CDTI diesel din 2004. Nu știu dacă funcționează pentru Meriva. Îl poți descărca de pe Google tastând „Manual atelier Opel Astra 1.7 CDTI 100 CP” și acolo vei găsi un link de unde îl poți descărca. Încearcă să tastezi „Opel Meriva” și vezi dacă apare ceva. Am adăugat fișierul Astra. Spune-mi dacă funcționează pentru tine. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni - Acum 14 ani și 2 luni #25315 prin manual-mecanic
Să vedem dacă se ridică, ocupă puțin spațiu...
Ultima editare: acum 14 ani și 2 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25323 prin manual-mecanic

alvaro74861 a scris: Să vedem dacă se urcă, ocupă puțin spațiu...

Mulțumesc foarte mult pentru manual... Cu respect.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #36135 prin manual-mecanic
Salut, Figurine, mai ai manualul acolo? Prietena mea a primit unul și ar fi fantastic, salutări!!!