Căutare MDM

Buletin

Manual de atelier Opel Astra 1.7 CDTI 100 CP

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #10695 prin manual-mecanic
Manual de service Opel Astra 1.7 CDTI 100 CP Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor:

Mă întreb dacă cineva are sau știe cum se poate obține manualul de service pentru Opel Astra 1.7 CDTI 100 CP. Tocmai am cumpărat unul la mâna a doua, înmatriculat în 2005, și cum sunt cam meșter (ha ha), aș vrea să-l am.
Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #10711 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de service Opel Astra 1.7 CDTI 100 CP
Ei bine, acum îl am. După puțină cercetare, l-am găsit.
Dacă moderatorul sau altcineva este interesat, vă rog să mă întrebați
. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #13433 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de service Opel Astra 1.7 CDTI 100 CP
Salut, dacă ai manualul respectiv la îndemână, mi-ar fi de mare ajutor dacă mi l-ai putea trimite. Trebuie să mă ocup de niște reparații, iar fără unul, e ca și cum aș zbura în orb.

Mulțumesc

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #15093 prin manual-mecanic
Luna trecută mi-am cumpărat o mașină exact ca a ta și aș dori manualul ca să pot face reparațiile singur. Dacă nu te superi, poți să mi-l trimiți sau să-mi spui cum să-l obțin?

AR FI FOARTE APRECIAT. LA REVEDERE;)

Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #15124 conform manualului de atelier
Răspunsul manualului de service la subiectul Re: Manual de service Opel Astra 1.7 CDTI 100 CP
În acest caz, lucrul logic de făcut este să încărcați manualul direct pe forum, deoarece astfel utilizatorii care citesc firul de discuție și sunt probabil interesați de manual îl pot descărca fără probleme.