Căutare MDM

Buletin

NU POT DESCHIDE MANUALUL FIAT SIENA-PALIO

Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8235 conform manualului de atelier
Răspuns la manualul de service pe tema : NU POT DESCHIDE MANUALUL FIAT SIENA-PALIO
În cazul tău, dacă ai instalat Nero, trebuie doar să dai dublu clic pe fișier și Nero se va deschide cu opțiunea de înregistrare corectă, care evident nu este cea aleasă de tine, deoarece aceasta este utilizată doar pentru CD-urile cu sisteme de operare care necesită autoinstalare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8236 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: NU POT DESCHIDE MANUALUL FIAT SIENA-PALIO
:woohoo: MULȚUMESC FOARTE MULT PENTRU RĂSPUNS, AM REUȘIT SĂ-L INSCRIU CU NERO ȘI ACUM SE DESCHIDE PERFECT, PROBLEMA ERA ÎN MANUALUL PE CARE ÎL DESCĂRCASEM CU ARES:S, CEEA CE NU A FOST NICIO SCHIMBARE....

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8242 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: NU POT DESCHIDE MANUALUL FIAT SIENA-PALIO
Salut Aitor! Am instalat doar Nero Express și deschid fișierul cu ACDSee și nu-l pot deschide așa cum am menționat. Mi-ai sugerat să-l deschizi cu Nero ImageDrive. Voi încerca să obțin acel program ca să pot deschide fișierul.;)
Felicitări, răspunsurile tale sunt foarte rapide și eficiente! Cu cele mai bune urări!

Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8254 conform manualului de atelier
Răspuns la manualul de service pe tema : NU POT DESCHIDE MANUALUL FIAT SIENA-PALIO
Nero Express are o opțiune care spune „imagine proiect sau copie”, pe care ar trebui să o alegi, apoi alegi „imagine disc sau proiect inscripționat” și selectezi fișierul .iso.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8281 prin manual-mecanic
Salut din nou hehe, când dezarhivez fișierul cu Win rar nu-mi dă niciun fișier cu extensia .iso, se deschide două fișiere: unul este cel care se deschide cu acdsee (pentru a vedea imagini) și celălalt este toptutoriales.com (caiete) ce greșesc?