Căutare MDM

Buletin

NU POT DESCHIDE MANUALUL FIAT SIENA-PALIO

Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8284 conform manualului de atelier
Răspuns la manualul de service pe tema : NU POT DESCHIDE MANUALUL FIAT SIENA-PALIO
Pur și simplu ai atribuit extensia .iso către ACDSee. Extensiile atribuite programelor se ascund adesea automat și nu apar. De ce nu urmezi instrucțiunile pe care ți le-am dat în loc să te întrebi dacă are sau nu o extensie? Vei vedea că, dacă o faci, funcționează perfect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #8306 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: NU POT DESCHIDE MANUALUL FIAT SIENA-PALIO
Totul este în regulă acum! Am reușit să deschid fișierul ISO, iar manualul mecanicii este acum vizibil. Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #8339 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: NU POT DESCHIDE MANUALUL FIAT SIENA-PALIO
marmură a scris:

Totul este în regulă acum! Am reușit să deschid fișierul ISO, iar manualul mecanicii este acum vizibil. Mulțumesc foarte mult.

Salut ce mai faci?
Vă rog, nu pot să-l descarc. Am citit pașii de urmat, dar nu pot.

ce greșesc?

salutări...:S

Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #8395 conform manualului de atelier
Răspuns la manualul de service pe tema : NU POT DESCHIDE MANUALUL FIAT SIENA-PALIO
Probabil nimic. Există țări, în special în America de Sud, ai căror furnizori de internet au conexiuni foarte slabe către Europa, iar descărcarea fișierului este întreruptă. Ca să vă faceți o idee despre cum ar trebui să meargă descărcările pentru conexiuni de peste 3 Mbps, ar trebui să descărcați la aproximativ 250 KB/s. Tot ce trebuie să faceți este să goliți memoria cache a browserului și să încercați să descărcați din nou fișierul.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #8401 prin manual-mecanic
Bună ziua, vă mulțumesc foarte mult pentru răspuns...
Sunt în Argentina, Buenos Aires. Probabil este ceea ce spuneți, pentru că îl descarc încontinuu fără succes. Nu îl pot deschide.
Oricum, vă mulțumesc foarte mult...

Cu cele mai bune gânduri...