Căutare MDM

Buletin

NU POT DESCHIDE MANUALUL FIAT SIENA-PALIO

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8200 prin manual-mecanic
NU POT DESCHIDE MANUALUL FIAT SIENA-PALIO Publicat de manual-mecanica
AM DESCĂRCAT MANUALUL FIAT SIENAY PALIO, DAR L-AM DEZCHIS ȘI NU ÎL POT DESCHIDE. ȘTIE CINEVA CARE E PROBLEMA CU ACEST MANUAL?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8213 conform manualului de atelier
Răspuns la manualul de service pe tema : NU POT DESCHIDE MANUALUL FIAT SIENA-PALIO
Dimensiunea fișierului este de 139.698.230 de octeți. Verificați dacă este corectă. Dacă nu, goliți memoria cache a browserului și încercați să descărcați din nou. Dacă dimensiunea este corectă, fișierul poate fi decomprimat cu WinRAR și apare ca un fișier .ISO care trebuie inscripționat pe CD cu Nero sau un program similar.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8215 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: NU POT DESCHIDE MANUALUL FIAT SIENA-PALIO
Dimensiunea descărcării este corectă!!!! Pentru dezarhivare am făcut-o cu winrar, dar îmi dă un tutorial și cititorul de imagini nu deschide;) fișierul iso, nu apare.
Chestia e că nu știu de ce ar trebui să-l scriu pe un cd? Mulțumesc pentru ajutor și hai să vedem ce se poate face!

Problema pe care o am este la fiat-ul meu siena, simt vibrația la tracțiune când cresc turațiile pentru fiecare schimbare de viteză, un mecanic mi-a făcut schimbarea tricepsului stâng, dar tot am problema, echilibrarea și alinierea roților mă țin o zi!! Mă gândesc, conform întrebărilor, că ar putea fi vorba de rulmenții (rulmenți cu bile) ai articulației planetare sau de articulația planetară în sine sau și probleme cu ambreiajul. Ei bine, dacă cineva știe despre asta, aș aprecia dacă m-ați putea ajuta;)

Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8220 conform manualului de atelier
Răspuns la manualul de service pe tema : NU POT DESCHIDE MANUALUL FIAT SIENA-PALIO
Trebuie să îl inscripționați pe un CD deoarece este un fișier imagine CD, deși aveți și opțiunea de a-l monta ca unitate de disc virtuală cu programul Nero ImageDrive sau cu programul UltraISO.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8233 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: NU POT DESCHIDE MANUALUL FIAT SIENA-PALIO
Salut și bună dimineața,
același lucru mi se întâmplă și mie cu manualul multilingv BMW R1200GS, dar am încercat să-l inscripționez cu Nero, folosind opțiunea de CD bootabil, și nu s-a inscripționat. La sfârșitul procesului, am primit o eroare.
Există un tutorial pas cu pas despre cum se face?

Cu cele mai bune gânduri;);)