Căutare MDM

Buletin

hands-free? Pe care îl recomandați?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #5324 prin manual-mecanic
Kit hands-free? Pe care îl recomandați? Publicat de manual-mecanica
Salutări, membri ai forumului, am nevoie de ajutorul vostru cu această incertitudine. Caut un kit hands-free, de preferință Bluetooth, pentru mai multe vehicule și mai multe telefoane. Și, bineînțeles, caut ceva care să îndeplinească cele trei cerințe: bun, atractiv și accesibil. Cunoașteți vreun model care se potrivește cu asta și unde le pot găsi?
Mulțumesc pentru cunoștințe și ajutor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5450 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Sistem hands-free? Pe care îl recomandați?
Din câte știu eu, ai două opțiuni destul de bune (ieftine... depinde cum privești lucrurile).

1. Pune un Parrot în mașină, costă cam 140 de euro. Trebuie să scoți radioul și să introduci unitatea de control Parrot în conectorii ISO, astfel încât să se dezactiveze sunetul când sună telefonul și se aude sunetul din difuzoare.

2. Profită și schimbă radioul cu unul cu Bluetooth (Vieta VP45C). La MediaMark, m-a costat 109 euro. Îl scoți pe cel vechi, îl pui pe cel nou și gata. Are și tone de spațiu de stocare pentru muzică, port USB, card de memorie SD... Chiar nu mă pot plânge.

Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5468 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Sistem hands-free? Pe care îl recomandați?
MULȚUMESC încă o dată, ești un adevărat geniu.
Răspunsurile tale pe această temă și pe altele sunt foarte perspicace și interesante. Ești de un real ajutor și un coleg excelent.
MULȚUMESC și CELE MAI BUNE URMATURI.